Pamukkizim Nskyhn ne indirimi acaba bende bugün hastaneye gittim 250 ödedim sonra çıkacağım zaman başka biri aynı doktora fiş kesiyordu bilmem ne kartıyla 120 miydi 170 miydi ödedi aynı doktor ama anlamadım eşim bekliyordu diye hemen çıktım soramadım
derin1derin Pamukkizim asker polis gibi ailelere indirimler oluyor veya çalıştığı yer anlaşmalı oluyor, bizim de asker indirimimiz var çoğu hastanede. ☺️
Nskyhn Pamukkizim eşim tsk çalışanı onlara özel indirim oluyor ben de ona bağlı olduğum için yararlanıyorum
smged Sumeyye_54 artık 470 lira 😩 sabah 11 de aradım 415 lira dıye teyit aldım. Öğleden sonra randevum vardı gıttım 470 lira oldugunu ogrendım.
snm-ekr1 Sumeyye_54 doğum ne kadar medarda bilginiz varmı bende sakaryadayım en son zamdan önce 6000 di şimdi ne kadar bilmiyorum
Sumiire Tubi57 ben geçen perşembe çocugu götürdüm 192 TL di cuma ablam gitmiş 230 TL ödemiş %30 zam geldi demişler🙄
Burdem Nskyhn benimde eşim TSK çalışanı ben hiç indirime denk gelmedim hangi hastaneye gitsem onun için ne yapılması lazım acaba
Sevda-123 dlkuznnn hangi doktora gidiyorsunuz☺️ Bende bazen oraya bazen Marmara ya gidiyorum. Ayrıca belki bilginiz vardır pendik kartlılara özel %15 indirimi var Yüzyılın, söylemek istedim belki işinize yarar☺️
Eslem24 dlkuznnn hangi doktor bende doktor arıyorum orda doktorunuz hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Esragoren Anneolmak188 doktorumda çok iyi gerçekten farklı şehirlerde özel hastanelere gittim ama hiç biri o doktor kadar iyi değildi .dogumumuda o doktora yaptırıcam inşlah