Merve07 Merhabalar sonunda bende buraya bi Doğum hikayemi yazabildim. 28.09 de hastanede kontrolüm vardı planlı bir sezeryan ile Doğum yapacaktım normalde doktorum 03.10 e gün vermişti ama cuma günü kontrole gittiğimde muayene etti herşey normal suyum gayet güzel bebek son 3 günde 100 gr almış ve bi problem olmadığını söyledi. Sadece karnın çok aşağı inmiş ve toparlanmış yatman lazım Çarşambaya kadar dedi. Kendisi pazar akşamı İstanbul’a gidip salı akşamı dönecekmiş bu arada sancın olursa ben yokum dedi neyse seni nst ye gönderiyorum o sonuca göre konuşalım dedi. Tabi bende bi kaç gündür sırt kısmımdan giren ağrılar vardı nst ye bağlandım 15 dk da 3 tane sancı çıktı küçük de olsa. Doktorum görür görmez yarın alıyorum bebeği sabah gel cnm dedi. Nasıl heyecanlandım sormayın ☺️☺️ 29.09.2018 de sabah kalktık önce annemi aldık hastaneye gittik hemen yatış işlemlerim yapıldı odaya geçtik doktorum geldi hadi mervecim hemen seni alıyorum dedi nst ye bağladılar hemen damar yolu kıyafetler çıktı derken kendimi birden tekerlekli sandalyede buldum o kadar hızlıydı yani 😅😅. Evde kayınvalidem kayınbabamla birlikte 4.5 yaşındaki kızımı bırakmıştım bu kadar hızlı ilerleyeceğini hiç düşünmedim neyse asansörle ameliyathaneye inerken beni bi ağlama tuttu durdurabilene aşk olsun tutamıyorum kendimi😞 eşimle ve annemle vedalaştım ve hiç arkama bakmadan girdim öyle çok ağlıyorum ki doktorum bile şaşırdı. Hemen oturdum ve anestezi doktoru gelip iğneyi belden vurdu sonrası çok hızlı hemen yatırıp sondayı takıyolar ve operasyon başladı 10 dk geçmeden bebeğimin ağlama sesini duydum daha da çok ağlıyorum annesi merhaba dediler o an dünyalar benim oldu 😍😍 kızım 37+4 de 3220 gr 48 cm doğdu😇 yalnız kızım doğmadan önce amniyon sıvısından bi miktar yutmuş çocuk doktoru ağzının içini temizledi bu yüzden biraz emme sıkıntısı çektik maalesef 😞 odaya gittiğimde kızım eşim ve annem beni bekliyordu kucağıma verdiler sütüm hemen gelmişti ama ememedi. Ağzının içi köpük köpüktü emzik alıp onunla emme refleksi olsun dedi ebeler neyse öğlen gibi atlattık şükür ertesi gün çıktık hastaneden bugün kontrolümüz vardı 300 gr kaybetmiş kuzum biraz sarılığı var anne sütü az almış dedi çok uyuyo uyandıramıyorum 😞😞 burnunu sıkıyorum topuklarını sıkıyorum yok Perşembe tekrar sarılığı ölçülecek ve kilo alımına bakılacak inşallah toparlar kuzum. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum uzun oldu kusura bakmayın. Ha bu arada sezeryan sonrası gayet iyi yürüdüm bi sıkıntım olmadı bilinçli olduğum için ilkine göre çok daha güçlüydüm herşey sizin elinizde kızlar kendinizi kasmayın çok rahat bi şekilde atlatırsınız hemşire bile dedi maşallah ne kadar azimlisin diye 😇😇 bi maşallahınızı alırım hoşçakalın 😊😊
EsraAltun Merve07 gözünüz aydın 😊 sondayı nekadar sure sonra cıkarıyorlar acaba ? Bıde amelıyattan sonra cok agrı yasadınızmı bebegınızle ılgılenebıldınızmı
Merve07 EsraAltun Teşekkür ederim 😇 sondayı öğleden sonra çıkardılar çok fazla hissetmedim. Ayağa kalkana kadar bebeğimi hep annem kucağıma verdi gayet güzel ilgilendim. Gece hep kendim aldım emzirdim bıraktım yani hiç yardım almadan ☺️