Vildanfrthn Kızlaaar acill 5+5 gebeyim aşırı bulantılarım başladı gece hiç uyuyamadım eziyet gibiydi sabah uyanınca tekrar devam ettiii hiç birsey yiyemiyorum 😒su bile içesin yok ne yapmalıyım
MucizeAnnesiiH Vildanfrthn yaptığın yapacağın hicbiseu işe yaramayacak kuzum. İlac olarak prilam dr kullanabilirsin sağlık ocağında yazdirabilirsin hicbir sakincasi yok ben 33 haftaligim hala kullaniyorum. Yastığını biraz yüksek tutabilirsin yatarken başkada çare yok zaten
ikicocuk_biranne Doktorunla konuş ilaç versin prilam dr var iyi geliyor bende 13. Haftadayım hala devam ediyor
Vildanfrthn MucizeAnnesiiH Sabah ezanına kadar zombi gibi ayaktayım ilk haftalar çok güzel geçiyordu iki gündür kabus gibi sabah uyanır uyanmaz kusuyorum berbat 😩
Rubycikolatam Bana prilam ilk zamanlar iyi geldi simdi o da fayda etmiyor gece kusup aglaya aglaya zorla uyudum sabahin köründe mide bulantilariyla uyandim cok zorlaniyorum yaa 14 haftalik olduk 😔
MucizeAnnesiiH Vildanfrthn hepimiz bu yoldan geçtik kuzum 5. Ayima kadar kustum ben gece gündüz bilmedim açlıktan oturup ağlıyordum artık. Simdi 33 haftaligim hala sabahları safra kusuyorum eğer aşırı ilerlerse zofer diye bir ilac var doktorunla konuşur onu rica edersin