Ceylanguller haftadayım ve kaşıntı sebeplerime doktor uyuz dedi losyon verdi sürekli losyonu sürüyorum ama kaşıntı devam ediyo😒 ve bebegim cok hareketli korkuyorum bu kadar hareketli olmasından
Nskyhn Ceylanguller Parol iç canım ağrı kesici biraz kaşıntıyı hafifletiyor. Ben de 35+2 çok hareketli sanki her an çıkacakmış gibi. Canım çok acıyor korkutuyor
Ceylanguller fatmaa37demi5 bu kadar hareketli olması beni cok korkutuyo ya ne zaman gidiceksiniz kontrole dogum zamanı bellimi sizin
fatmaa37demi5 Ceylanguller 38. Haftada kontrolüm var eğer o zamana kadar gelmezse inşallah minik. Tahmini dogum tarihimiz 29 Eylül. Ama inşallah normal olacağı için ona bağlı artık her şey
Nskyhn Ceylanguller aaaa , geçen benimde çok kaşıntım vardı var ya. Çok nemlendirdim bı de evde atlet boxer gezdim hava aldırdım sürekli toparladım çok şükür
Fadiiik Ceylanguller Evet doktor hap yazabilir canim gebelik kolestazi icin arastir istersen 3 gune geciriyor
Ceylanguller Fadiiik benimki bildigin uyuz bence canım gece cok oluyo özellikle kaşıntı ve baya oluyo artık