b_senell33 Kızlar 23+2 haftalığım o gün buzlu su içince 2 gün sonra boğazım ağrımaya ara ara ateşlenmeye burnum tıkanmaya öksürmeye ve balgam oluşmaya başladı 4 gündürde böyleyim aranızda varmı böyle üşüten hamileyken doktora gitsek acile serum takar mı iğne yapar mı bilmiorum hiç halimde yok ilaç zaten kullanamıyorum nasıl geçecek bilmiorum
Fatos_A b_senell33 acil şifalar dilerim benimde korkulu rüyam ama daha geçirmedik şükür fakat yolumuz uzun böyle bir durumda nazarız ben de bilmiyorum açıkçası 😔😔
fatmaa37demi5 b_senell33 bende aynı sorunu yazın başlarında daha hava ısınmadan yaşadım ama bildiğiniz sürünüyodum 4 5 gün sesim dahi tamamen gitti çok kötüydüm. Öksürmekten bebeğe bir şey olacak diye korkuyodum artık. Sonra kanımda mikrop çıktı. Augmentin olması lazım galiba doktorum onu verdi de toparladım şükür. Şuan 36+4 deyim
Burcusko Bence siz yine de bir covid testi yaptırın, yeni covid varyantı boğaz enfeksiyonu şeklinde kendini gösteriyor.6 saatte bir Parol hap alabilirsin demişti doktorum, acilde Parol’u serum şeklinde verebilirler mi onu danışmanız gerekiyor.
b_senell33 Burcusko şimdi hastaneye doktorumdan gidip sıra almaya çalışacam hem normal kontrolüm vardı hemde bunu söylicem boğazım şuan geçti sıkıntı yok ama başım çok ağrıyor halim yok boğazım geçti şükür bakalım gidince ne dicek doktorum i
b_senell33 Burcusko benimkinin virüs olma imkanı yok çünkü kendimden biliyorum duş alıp saç baş kurutmadan vantiratörün önüne yatardım ben o gümde buzlu su içtim kaptım şifayı
Burcusko Geçmiş olsun öyleyse, babam da doktora bile gitti boğaz enfeksiyonu demiş ama tüm aileye corona bulaştırdi o yüzden söyledim😅b_senell33