Bende sizin gibi nasıl oldu nasıl olacak diye bekleyenlerdendim kızlar.Doktora gittim muayene için doktor bana sezeryan yapalım dedi işte senin daha önce 2 düşüğün var riske atmak istemiyorum doğumada 15 gün var dedi,çatı muayenesi olmadan nasıl hemen sezeryan diyorsunuz dedim.Neyse ertesi sabah uyandım suyum gelmiş sonra nişan geldi doktorun söylediklerinin hepsi yere düştü Yani kısmetinizde ne varsa o oluyor kimse engelleyemiyor bunu.Sancım yoktu çok hafif hafifti hastaneye gittim 4 cm açıklık var sen hiçmi sancı hissetmedin dediler ,6 cm oldu ben hala hissetmiyorum sancıyı 😊Kendi sancım çok yok ama açılma vardı,doktor dedi suni sancıyı yükseltin ,ondan sonra zaten sancı neymiş anladım 😁Profesyonel bir ekiple 10 cm bulduk .Doktor dedi acı eşiğin çok yüksek dedi,çok bağırmadım geldikçe ıkındım başka çözümü yok bunun ilk gebeliğime rağmen işi hemen kavradım.Tabi çok çok zordu hele o çatala çıktığındaki doğum anı.3 dikişim vardı kendiliğinden yırtılma olmuş.saat 1de başladılar 5de doğum yaptım .Bana göre çok çok zordu ama doktor diyor sen zorluk görmemişsin.Ebe dedi çok inançlı dedi önce cesaretli olup kendine inanacaksın gerisi geliyor Zaten .İnşallah herkesede nasip eder evlat kokusunu😘🐣