Buseufuk1531 Kızlar merhaba ben 16.haftama giriyorum acaba ne zaman iştah açılıyor kilo alma zamanım ne zaman olacak cok merak ediyorum…
Baktug Buseufuk1531 canım bu kişiden kişiye göre değişiyor bünyesel bısey mesele ben normalde çok alıp veren bırısıyım ama gebelıkte almadım sayılır onemlı olan bebeğin gelısımı başlarda çoğu kişi kılo bıle verıyor mesela ben. Böyle şeyleri kafaya takıp stres yapma bebek gelısımıne bak sen
minik_koala_ve_annesi Buseufuk1531 valla 18.haftadan sonra hizlaa gtti😆 yakalayamadim 10 kg almisim doguma daha 7 hafta var
incii0804 Buseufuk1531 20. Haftaya kadar sadece 5 kilo aldım 23. Haftada kontrole gittiğimde 5 kilo daha aldığımı öğrendim😅😅 20. Haftadan sonra bayaaa bi iştahım açıldı
Buseufuk1531 Baktug bebeğim kilosu biraz önden gidiyormuş aslında 😂doktor da bana karbonhıdratlı seylerı yasakladı zaten ilerde alacaksın şuan da almamalısın dedi bana yani o alacağım zaman acaba ne zaman dıye düşündüm bir an 🙄
Cherry95 Buseufuk1531 sucuk sosis salam tarzı şarküteri , sakatat, kabuklu deniz ürünleri hariç her şeyi yiyorum. Çikolata cips dondurma kesmedim. Ama kararında yiyorum. Her gün sebze yemeği ve meyvemi de yiyorum
Fatmallblk İlk günden beri hiçç kesilmeyen bir iştaha sahibim maşaAllah 😅😅 son 16 günümüz ve geceleri lavaboya kalktığımda bişeyler tıkıştırmadan yatamıyorum artık umarım kilolarım benimle kalmaz
Fatmallblk Buseufuk1531 geliyo valla geliyo merak etme 😅😅 ayıptır söylemesi 25’e yakın aldım hemşirem korkma çabuk alan çabuk veriyor diye teselli eder ama bilinmez
MeralMine Buseufuk1531 tamda bu haftadan sonra aşiri açilmaya başlıyor. O haftaya kadar almadım sonra ikişer ikişer🤣