Gulkk Sev_uzl benimde bu şekilde çıkmıştı doğum yapmayı bekliyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Zey-nepp Sev_uzl yaaa bende o dönemlerimi hatırladım 🥰 .canım benim hayırlı olsun inşallah kontrol için gün al sen bebeğin yolda inşallah 🥰
Sev_uzl Aalleeyynnaa ben de sordum çoğu kişi daha erken olduğu için böyle dedi iki kere böyle silikti 🤭🥲
Gulkk Sev_uzl Allah razı olsun inşallahhh sizede nasip eder Rabbim ben inanamamış gidip 5 tane daha test almıştım hepsini yapmadım tabii ki eşim manyak mısın 2 tane yap yeter demişti 🙈🤣 sonrasında beta hcg baktırdım kanımdan tabii hemen anlaşıldı 💃 en kesin kanıtı kan tahlili bence yapabilirsen yaptır testtense
Bsra-gk sende hamilesin Bana da bile çıktı bilerek 2 tane almıştım yengem hamile değilsin dedi diğerleri hamilesin dedi ertesi gün ilk iftarlar tekrar yaptım daha net çıktı evlendikten 1 gün sonra hamile kaldım daha dogurmadim acaba nasıl birşey korkuyorum
Sev_uzl Bsra-gk bende sanırım yeni evlendim 2 ay oldu büyük ihtimalle 7 haftalık hamileyim eğer sonuc pozitifse çok heyecanlandım şuan 🥲🤭😇😇Allah onun kolaylığını verir kendini korkutma stres yapma sağlıcakla gelir inşallah 🤌🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bsra-gk Sev_uzl amin inşallah öyle de. Böyle kaçış yok zaten bu çocuk ordan cikicak bir türlü hayırlisiyla öpmek almak nasip olsun istiyorum
Sev_uzl gamzekck çok heyecanlıyım yarın kan testi yapitiricam burdan paylasicam inşallah hayırlısı neyse o olur 🤗🤭💙💙
gamzekck Sev_uzl amin amin mutlu bir haber alalım diğer tüm isteyenlere de sana da bizede kucagimizda bebeğimizle geçireceğimiz güzel günleri göstersin Allah’ım 🙏🧿