Ae1226 Deletedmom_37 arkadaşımın çocuğunu 1 yaşına kadar binebildi boyu uzun olduğu için sonrasında sığmadı
Tubi57 İlk çocuguma kullandım. Aşırı memnunum. Puset kısmını 9 aylığa kadar kullandık:)) daha sonra büyük kısmına geçti yatak oluyor uyurken felan cok rahat ettik. 2. Ye hamileyim 2. Bebeğimede kullanıcam. Düşünenler memnun kalır net.
derin1derin Deletedmom_37 bagi nanafold easyfold, Kraft x go falan olabilir ben de direkt baston araba falan sevmiyorum puset de olsun istiyorum o yüzden bu türlere bakıyorum arabanın tek seferde katlanabileceği arabalar ☺️
Deletedmom_37 Tubi57 kaç yaşına kadar kullanabilir bide tam olarak markası nedir 😊 trendyoldan bakayım
Tubi57 Deletedmom_37 yoyko city seyahat sistem bebek arabası diye geçiyor. Oğlum baya kullandı 3.5 yasına kadar kullandı. Dahada kullanılablir. Pratik olsun die baston tipi bir tane daha vardı onuda kullanmıstık
Rumuz123456 Ben kanz s go aldım mağazada da denedim çok hoşuma gitti olması gereken bütün özellikleri var, civilde 3500dü normalde 5 bin