Huriyemdk , bilinçli olarak yapmıyorum. Bu yüzden çaresiz hissederek dertleşmek için aslında bu forumda başlık açtım. Dediğiniz gibi belli bi yaşın üzerindeler ve çok kıymetliler. Onlar benim canım ciğerim. Tek tüyleribe zarar gelse ben kafayı yerim. İşte buna rağmen kendime anlam veremedim niçin böyle oldum diye. Annem tip 1 diyabet hastası, babam da cron hastası. Sabah 4,5 ta kalkarlar namazlarını kılarlar 6 da kahvaltı yaparlar 7 de yürüyüşe çıkarlar. 8 buçuk gibi dönerler . Saat 9 da annem ikinci iğnesini yapar. 10 gibi ikisi de ara öğün yapar. 11.30 da öğle yemeklerini yerler. 14 gibi tekrar bi ara öğün. 15,30 da annem yer ilk yemeğini. Saaten geç 17,00 de de babama verir. Hastalıkları sebebi ile özel bi beslenmeleri var. Saat 21,00 de ilk annem yatar. 22,00 de de babam. He bi de arada kaçırdığım bi öğlen yemeğinden sonra uyumaları var. Yaklaşık 20 yıldır düzenleri böyledir. O 15 günde de geldiler. Bi gözlemledim. Sabah evde 4 buçukta bi gürültü başlıyo. Ben ve eşim o kadar erken yatmıyoruz onlar gibi sabah 7 ye kadar onlar yürüyüşe gidene kadar o gürültü bitmiyo. Tabi bizim uykular da kaçıyo. Eşim homeofis çalışıyo. Ben de riskli gebelik grubundaym diye raporluyum. Yani ikimiz de evdeyiz. Yemekleri bizden çnce yiyolar bize de artık ne kalırsa. Farkındayım onlar kendilerine bu şekilde bakmadan yaşayamazlar. Ama ne ev işinde ne mutfakta annemin bi yardımını göremedim. Bebek olduktan sonra uykuya daha çok ihtiyacım olacak. Onlar bebeğe bakma hayali kuruyorlar ama aslında bebeğe bakacak olan annesidir. Annesinin temasıdır. Bu süreçte desteğe ihtiyacı olan benim. Benim evimin düzeni sağlanıp yemek yapılacak olsa amenna. Ben şöyle gözlemledim. Annemin babamın bu programında akşam 17 den 21 e kadar bebeği oyalasalar ben evi düzeni sağlayacağım bi de yemek yapacaksam evimde rahat uyuyup kalkamayacaksam. Kış bebeği olacak bi de eşim de home ofis hepimiz aynı yerde tıkılacaksak. Bunalırız birbirimizi daha çok üzeriz. En iyisi mi belli aralıkşarla 4 gün 5 gün misafir etmek misafir olmak. Diye düşündm. Keşke sağlıklı insanlar olsalar da tğm enerjileri sizin dediğiniz gibi benim üzerimde olsa