Mrvbebk Kızlar 37+6 yım çok kötü karın agrısı ishal mide yanması uyuyamıyorum 2 .3 gündür böyle geliyor gidiyor mahvoldum Artık karnımın agrısı çok can yakıyor
kahvesever__ Mrvbebk son aylarda normal canım yolun sonuna gelmiş sin artık güzel doğumların olsun inşallah 🙏
Serapmehmet_19 Mrvbebk son zamanlar insan aşırı zorlanıyor her konuda, ben yerimden kalkmak istemiyordum, sağ salim kavuşursun inşallah, hepsi geçicek inşallah 🌼
Zelihaemir Mrvbebk canım senin hiç olmazsa günün belliymiş benim normal doğum her gün o acıyı çekiyorum ve ne zamana kadar çekecem belli değil 😔 sen gününe odaklan ne güzel günü belli saati belli
Mrvbebk kahvesever__ sağolasın canım 12 Eylül sezeryanım var ama öyle kötü haldeyim ki bitsin diye yalvarıyorum yani
kahvesever__ Mrvbebk seni çok iyi anlıyorum canım bende çok çektim sürekli ağrılarım oluyordu şükür doğurdum ağrılardan kurtuldum
Mrvbebk Serapmehmet_19 çok zorlanıyorum gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun ama şuan ki karın agrım geçmese ölcem sanki bu nedir ya
Mrvbebk Esrakky ay ne güzel sağlıkla doğsunlar inşallah bende 1 saattir 🚾 yatak arası fenalık geçiriyorum
Mrvbebk Zelihaemir gün belli ama acımdan duramıyorum inanki haklısın günü belli olunca insan ona göre ayarlıyor ama İnan çok normal istedim keşke yapabilseydım
Zelihaemir Mrvbebk her iki türlüde bebeğimize kavuşuyoruz ya sonuca bakmak lazım ha sezaryen ha normal yeter ki sağlık olsun hiç çekilmiyor son haftalar sabır kalmıyor rabbim herkesin yardımcısı olsun şuan gel sezaryen yapalım deseler koşarım galiba o kadar ki bunaldım 🥹
Yeniden-burda2 Mrvbebk ishali durduracak yiyecekler yeseniz belkş mideniz rahatlarsa sizde bu kadar zorlanmazsınız. Rabbim şifa versin