Oğlum 4 aylık oldu, şimdi şimdi düşününce aklıma geldi. Serklajlıydım 36+2de dikişlerim alındı, çatı muayenem yapıldı ve iki gün sonra sabah 5te sancılanmaya başladım. 8 e doğru sancılar sıklaşmaya başlayınca gittik hastaneye. Öncesinde suyum da gelmedi nişan da. Nstde sancım var ama açıklık 1cm dendi. Sabah 8den öğlene kadar da açılma falan olmadı. En son suni sancı verildi. Yine zar zor 3-4cm açılma oldu. O an midem bulandı kustum, ebeler açılman oldukça miden bulanır kusarsın dediler. Suyumu da doğumhanede patlattılar. İlk başlarda açılmaya baktıramıyordum baktırmayacaksan sezaryene alıcaz diyorlardı. Zorla baktırdım saat 4 gibi de doğurdum. Doğumhanede sancım iyice artınca bebek kanala girdi sakın sezaryen istiyorum deme dediler ayrıca. Ne kadar kesi atıldı bilmiyorum hiç sormadım doktora, dikişten kandan yaradan korkarım yani bakamam bilmekte istemedim açıkçası. Şimdi düşününce diyorum suyum gelmedi nişan gelmedi bebek kanala girmemiş açılma desen sadece 1cm saatlerce de ilerlemedi. Acaba sabahtan gittiğimde o sancıyı engelleyecek bi iğne fitil vs verselerdi doğum engellenir miydi. Sanki zorla doğurtturdular gibi hissetmeye başladım. Zaten riskli olduğu için gebeliğim ciğer geliştirici iğneden falan vurunuyordum kuvezde kalma gibi bi şey yaşamadık şükür ama yine de biraz daha bekleyemez miydik