Zltly46 Sevgili anne adayları şu an 5+2 olduğum süreçteyim besleme olarak neleri daha çok tüketmeliyim veya tüketmemeliyim 🙄
-Muallime- Zltly46 Doktorum bana haşlanmış yumurta,ceviz ve balık önerdi. 7.haftadaydim beyin gelişimi felan da olduğu için bunları bol bol yemeli asitli içeceklerden uzak durmalısınız demişti.
kahvesever__ Zltly46 sebze meyve et tavuk balık kuru yemişler süt ürünleri bunları Yemen gerekiyor yememen gerekenlerde abur cubur sakatat ürünleri çiğ ürünler gazlı içecekler içersen bile az içmen gerek bebeğe iyi değil meyveli çaylar
KayraVeAnnesi_06 Zltly46 Yumurta , peynir özellikle kaşar , ceviz günlük tüketiyordum Süt içmiyordum çnkü şişkinlik gaz yapıyor yoğurt yiyordum yemeklerimle birlikte
BBuseY Kuru yemişleri cevizi günlük tüketmeniz lazım 🤗 maydonozdan kafeinlerden ve yeşil çaylardan uzak durmanız lazım 🌸🌸
-Muallime- Zltly46 Ben de sizden farksiz değilim malesef.Havalar da sicak olunca yumurta daha da ağır geliyor ben de öyle olunca kavrulmuş yemeye çalışıyorum baharatlı yaparak hafifliyor o şekilde.
KayraVeAnnesi_06 Zltly46 Size yan etki yapmıyorsa zaten faydalı ben içemediğim için yoğurt yiyordum bnde gaz şişkinlik yapıyordu dokunduğu İçin tüketmedim 🙏🏻🌸