Basakadir Dilek-K0 😅😅hepimiz aynı durumdayız ama enerjine hayran kaldım ben hep halsiz hissediyorum kendimi
Basakadir Gozzzde amin cümlemizin Allah bağışlasın kilo alıcaz illaki bu durumun önüne geçemeyiz doğumdan sonra rahat rahat veririm ben o kiloları tempolu günler bekliyor bizi özellikle beni ikiz bebişlerden kaynaklı😅
Mucize3370 Gozzzde maşallah canım bende açım ama yiyemiyorum kendi yaptığım yemekler falan böyle Bi kokuyor gibi yesem de 5 dakika sonra kusuyorum gidiyor yediğimde
Gozzzde Mucize3370 bulantı sorunu hiç yaşamadım ben o da zor tabi Allah hepimize kolaylık versin 🤷🏻♀️🥰
Ayseaysa Gozzzde bende son bikac haftadır öyleyim yemek yerken aşırı fazla yiyorum doydugumu hissetmiyorum sanki hızlı kilo almaya başladım
Gozzzde Ayseaysa bu haftalarda kilo alımının başlamasının sebebi bu yaşadığımız şey sanırım 😄 son aylarda napacağız bakalım 😄
Seheeer Ayyy sadece ben böyleyim sanıyordum. 10 haftalık olduk bu gün. sabahları midem bulanıyor ama asla taviz vermiyorum yemekten. Şimdi yerken 1 saat sonra ne yicem diye düşünüyorum. Yarının hayalini kuruyorum ne yicem diye. 😏
Gozzzde Seheeer seninki biraz daha erken başlamış benimkine göre Allah kolaylık versin hepimize 🙏🏻😄 Allahım nolur doyayım diye dua ediyodum dün gece en son 😅
M_A Gozzzde bebek acıkıyor ve gelıyıgı ıcınmış ondanmış bende ılk haftalar oluyordu sonra geçiyordu yıyınce yemeyınce elım ayağım titrıyodu
Rubycikolatam Şükredin ki yiyebiliyorsunuz ben az bişe yesem aşırı rahatsız oluyorum midem zaten hep allak bullak bi ara mide bulantisi gecti bikac gündür yine bulantilardayim ve bunalimdayim 😔
Gozzzde Rubycikolatam yememek de kötü bir durumdur tabi ben o sorunu hiç yaşamadığım hiç bilmiyorum ama düşününce kötü gerçekten Allah yardımcın olsun 🙏🏻🍀🌸
QUEEN088 Gozzzde yaa vallahi bende öyleyim ))Kendime bişeyler hazırladım yedim kocam)da menemen yapmıştı yine gözüm döndü onuda yedim😂😂🤣🤣Allahım ben 100kilo)olucam bu gidişle
Saheser Gozzzde 27+5 teyiz dün asla doyamadım sürekli yemek yeme isteği var yiyorum doygunluk hissi hiç gelmiyor evde can sıkıntısından mı oluyor acaba diye düşündüm ama benim gibi olan çok varmış şimdiye kadar bi 10 kilo aldım Allah sonumuzu hayır etsin 😂
Gozzzde Saheser bakalım son haftalara kadar böyle devam edecek miyiz 😄 kaç olcaz en son böyle giderse 😄