Sumeyyye Ben ilk haftalarımda deli gibi yedim günde iki limon bitirdim tuza bandırıp bandırıp hiçte bişey olmadı😄
snmatas Sumeyyye Allahım bunu duyduğuma öyle mutlu oldum ki😂😂 4 aydır zevk alarak yediğim tek şey buyken vazgeçmek istemiyorum ondan😂
snmatas Gamzebzk06 Bende aynı durumdayım 4 aydır adam akıllı tatlı sürmedim ağzıma hep ekşi hep tuzlu çıldırıyorum ekşi görünce😂😂
snmatas Kardii Bizde tanıdık pazarcılara falan sorduk halde belki vardır diye annemler Eskişehirde heryeri talan etmiş ama yok😂😂
Kardii snmatas aynı bizde ama bak dağ erikleri oluyor köylerde annenlerin imkanı varsa toplasınlar daha çıkıyolar bana bugün geldi ekşi baya tuza ban ye avdan köyü var orada çokmuş baya 🤗
Sumeyyye snmatas bi süre sonra geçti zaten yeme isteğim😂 çokta yememek lazım tabi şimdi öyle dedim diye limona koşmayasın🤦🏼♀️😂
Bilge35 snmatas limon ve tuzun sana söyle zararı olur. Fazla limon kanını sulandırır dikkatli tüketmelisiniz. Tuz ise tansiyon ve ödem yapar. Limonu ve tuzu azaltın
Ruzgarr snmatas 😀😀 bizimkiler hala Ayşe mi acaba diye dalga geçiyorlar.turşu deyince yuzum guluyor😀 annemlerde şüpheli gözlerle bana bakiyorlar.
Albatros3501 snmatas canım aşerme dönemimde 2 günde 1 kilo limon yiyordum şimdilik bi sıkıntım olmadı. aşeriyorsan ye tuzu az tüket ama.
snmatas Albatros3501 Aşermiyorum ama canım çok ekşi istiyo turşu sirkeden dolayı bi süre sonra bayıyo ama limon öyle değil ondan yiyorum😂
Kardii snmatas köylerde çok fazla şuan dağ eriği ekşi hemde şekere filan da çok iyi geliyor ayrıca gerçekten ihmal etmesinler derim ben 😅
Cannur snmatas bırak bırak :) ben yemeklermde tuzu ciddi anlamda azalttım esim kendi tabagına koyuyor yerken hersey saglımız icin 💃