mehtap28 Merhabalar, 26+5 günlügüm eksiklerimi yavastan tamamliyorum sira geldi lohusa gecelik ve pijama takimina ben bugünlerde siparis vermek istiyorum ama erken mi degil mi karar veremedim aslinda düsüncem su ileride daha fazla kilo alirim ama yine de olur mu geceliklerin göbek hizasi ayni mi oluyor ? Tecrübeli anneler bir yardimci olursaniz sevinirim
Hatunnn mehtap28 valla ben 25 haftamda aldim xl aldim suan m gecelik icinede girebiliyorum ama gecelik bu biraz dokumlu durmasi kotu gorunmuyor aldigimida denedim kotu degil yinede 1 beden buyuk alabilirsiniz zaten bedenler arasinda 4 cm oynuyor
Yesimalmila mehtap28 ben 35 haftaligim henüz almadim asil kilo alimi 30 lu haftalarda basliyor. burdan okuduğum kadarıyla kimisi dogumdan sonra 7. aydaki kilona dönüyorsun diyor. bilemedim ben de napicagimi 😆
Kbrmrt mehtap28 30. Haftandan sonra almanı tavsiye ederim. Ben lohusa sepetinden aldım, aradım boyumu, kilomu ve haftamı söyledim. Ona göre bana beden önerdiler. Bedeni tam geldi. Hem çok kaliteli hemde fiyatı uygun. 🤗
MelikeOkdem mehtap28 ben zerre bebeden aldım kendimde kiloluyum xl aldım ama belinden ayarlamalı bedeninden 1 büyüğünü alırsan belinde ayar kemeri oluyor zaten gizli çok güzeller ayrıca tavsiye ederim
Varol mehtap28 kendi vücudunuz u siz bilirsiniz ben bilemem ama insan doğuma kadar özellikle son 2 ay baya kilo aliyo bende öyle oldu sizi bilemem büyük alırsan giyebilirsin küçük alırsan zor yani
Varol mehtap28 kendi vücudunuz u siz bilirsiniz ben bilemem ama insan doğuma kadar özellikle son 2 ay baya kilo aliyo bende öyle oldu sizi bilemem büyük alırsan giyebilirsin küçük alırsan zor yani
Haticeozturk Valla kızlar ben bakdim.normalde s giyiyorum.lohusa takımları s bile şuan 7 aylık olmama rağmen bol.gelir bana zaten ona gore üretiliyormus bayan öyle demisdi
Haticeozturk mehtap28 rica ederim canim al.adan mutlaka bakın derim ben normal.pijama takimi alcam.polar onu düğmeli birde sabahlikli polar takım alcam kısa denk geliyo normal lohusa takımları hem ince hemde pek hosuma.gitmedi acikcasi
Yesimalmila mehtap28 tabi ben tüm kiloyu 30 dan sonra aldim 28. haftada tartildigimda sadece 200 gram almıştım. herkesin vucudu farkli tabi ki.
Yesimalmila mehtap28 30 haftalik olunca bi anda şiştim o yüzden beklemeni tavsiye ederim. bi kac hafta daha bekleyebilirsin tabi herkesin vucudu farklı
Kbrmrt mehtap28 Ben polar sabahlıklı bi takımı 160 tl ye aldım. Kargo parasıda vermedim. Mağazalrda daha pahalı. Ama siz daha uygununu bulur musununz bilemem.
MelikeOkdem mehtap28 https://instagram.com/zerrebebe?utm_source=ig_profile_share&igshid=127ixxkhync4s