Semasefa Kızlar yoğurt ve süt yedim 2 saat arayla şimdi de tedirgin oldum bi zararı var mı yada olur mu?
Hatunnn Semasefa nolcak canm yogurtla sut ikisi ayni öz zaten:)) bayat balikla yendiginden zararli o karistirdin galiba sen:))
Hicranhicran Semasefa Yoğurt zaten süt ürünüdür o yüzden hiç bir zararı olmaz valla artık böyle saçma sorular gördükçe hamilelik kafası diye düşünüyorum 😂
Gulsahh Semasefa sanirim demir ilacindan dolayi zarari olurmu diye sormussun ama zarari olmaz sadece ilac etkisini kaybeder
Semasefa Yoğurt ve süt birlikte yendimi zararlı diye biliyorum bazı arkadaşlara saçma ve komik gelmiş olabilir napıcan ilk çocuğunu kaybedince ikincisinde insan herseyde pinpirik oluyor ✋🏻
Pelus Yani buraya gerçekten böyle konular açılacağına,akrabana arıyıp sorsanız daha iyi olur. Yoğurt ve süt ile evlat kaybedilmeyeceğini biliyorsunuz,sonuçta sigara içen anneninde çocuğu doğuyor. Çocuk doğunca napcaksınız tümden pimpirikleneceksiniz. Bu arada bende bir tane düşük yaptım ne demek olduğunu bilirim ama süt ve yoğurt saçmalığı kadar da abartılmaz. Yıl 2018
Zeynp Ya ben şu tarz muhabbetlere de çok kızıyorum Olabilir bi evlat kaybetmiş olabilirsin Rabbim bir daha yaşatmasın Derdiniz ne açık net yazmıyorsunuz İlaç yüzünden mi çekiniyorsunuz Yada bi yerde öyle okudunuzda tereddütlü müsünüz Kusura bakma böyle başlık açarsan normal cevaplar almazsın Sonrasında da evlat kaybettim deyip insanlara kendisini kötü hissettiriyorsunuz
Semasefa Zeynp zararlı olduğunu biliyorum diye yazdım zaten süpheye düşünce anne adaylarına sormak onlardan bilgi almak için doğal hakkım olarak buraya yazdım cevaplamasaydınız yada ti ya alıp dalga geçmeseydiniz kendinizi kötü hissetmezdiniz.