ilknuribrahimbelis Kız kardeşim hastane çıkışı yaptıracak ama bulamadık güzel bir site. Önerebileceğiniz bir site instagram adresi var mıdır🤭
HamdiyeDmr ilknuribrahimbelis Ben “nakisbahceesi” de yaptırdım çok memnun kaldım hem nakışlı yapıyor ismi hemde baya kaliteli geldi çok da ilgilenildi hemen de yaptılar öyle çok beklemedim sadece kargosu PTT ondan biraz şikayetçiyim o da kargo ile alakalı ürünle ilgili hiçbir sıkıntı yok
ilknuribrahimbelis HamdiyeDmr bakıcam şimdi Ptt ayrı bir sıkıntı zaten ben de butikçiyim ürün gönderiyorum bazen müşteri isteyince müşteriye ben aynı gün gönderiyorum 1 haftada gitmiyor🙄
Adenssmom ilknuribrahimbelis bebesoill sayfasından yaptırdık kumaşı çok güzel bugünde yıkadım herhangi bi sorun olmadı tavsiye ederim 😊
Nazife03 ilknuribrahimbelis bn beğendim ordan aldım diğer yerlere göre bir tık daha uygun fiyat olarak da
Mommm03 ilknuribrahimbelis bende öyleydim ama boşuna tereddüt ettim ilk kızıma aldığım zaman hediyeliydi smdi diorumalırken hediyeli kampyaya denk gelsem DİE 🤣🤣
HamdiyeDmr ilknuribrahimbelis Aynen resmen ürünüm 2 gün içinde hazır oldu ama 9 gün kargoda kaldı şu an isimli emzik seti beğendim fiyat uygun ve kaliteli bir sayfa kargo PTT giyince hemen bıraktım istemedim
Deletedmom_110 ilknuribrahimbelis betusunhediyelikleri kesinlikle tavsiye ederim kızım iki aylık olana kadar giydi nakışı çok kaliteli kumaşı pamuktan ben nakış tercih ettim baskı kalitesiz basit duruyor bence.
Gulergulmez Butikbebecikten yaptırdık, çok güzel geldi gözüme ama 30 derecede yıkadığım halde desenleri renkleri soldu biraz.
Elibo ilknuribrahimbelis canım ben sade beyaz hstane cıkısı aldım bi nakışçı buldum ve işlettim cokda uyguna geldi ekstra şeylerde işlettim ytak pikesıne süs yastıgına falan daha mantıklı
ilknuribrahimbelis Elibo aslında mantıklı burda bulabilirsek biz de yaptırırız belki nakış daha iyi oluyor
Gamzebldu ilknuribrahimbelis İnstagramdan Bebesoill sayfasına yaptırdık modelleri ve kumaşı harika kesinlikle tavsiyemdir çok ilgililer 🥰🥰 @bebesoill
ilknuribrahimbelis HamdiyeDmr acelen yoksa uygun fiyatlı bulduysan al derim gelir ama geç gelir zaman tasarruf zamanı herşey o kadar pahalı ki