MadameHappy34 Belisimm Biz 1 buçuk senedir istiyorduk o zaman eşim de bende çalışıyordum. Ben işi bıraktım eşimi işten çıkardılar 2 hafta sonra hamileliği öğrendim.. tabi bugünümüze çok şükür çocuk bereketi ile gelir diyorlar insaAllah.
Tugcesena Meltem99- ayy kendi kendimi dinliyorum kaç gündür neden bi bulantım flan yok diye bu içimi rahatlattı ya çok teşekkür ederim 🧿😍
denizarenmom Burcuer ben beta vermedim uc tane test yapmistim aninda pozitif olmustu ultrasonda kalp atisini duyunca istemedi ☺️
Burcuer denizarenmom ilk gebelikte dediğiniz gibi olmuştu hemen pozitif çıktı ama şimdi 2.de silik ve düşük değer çıktı adet günüme yakın denk geldiği için umarım geç döllnemedir merakla bekliyorum sonucu 🙏🏻
QAyten Bulantı ,kusmada olur.Bazı günler 3 dafa bazı 2 defa.İnşallah tezlikle geçsin.Bişey yiyemiyorum😣
e_11 gozdebbc bende reglden önce öğrendim yaniii varmı bilmiyorum test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı bugün kan verdim yarın çıkıcakmış sonucu normalde bugün regl günüm aama gelmedi aşırı karın ağrım var sizdrde böyle oldumu
Paradise1_ gozdebbc aynı gün baktırmışız bende 5 gün kala 33 ile öğrenmiştim bugün normalde adet günüm 500 olmuş 🥹 inşallah keseyi de güzelce görürüz perşembe doktora gideceğim
gozdebbc Paradise1_ yok daha doktora çıkmadım salı günü yani yarın çikcam2 Eylül’de tahlil vermiştim en son HCG 2027 idi o gün baktık karindan gözükmedi kese yarın tekrar bakcaz inşallah güzel haberler alırsam haber ederim 🙏💞
gozdebbc Paradise1_ canım bugün çıktım doktora çok mutluyum kese gözüktü ilk karından baktık sonra emin olmak için alttan muayeneye baktı bebek oluşmaya başlamış henüz çok küçükmüş dedi . Ama kalp sesi duyuldu kalbi oluşmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi🧿🙏💐💞
Eylb_ Tugcesena aynı bende valla 😊 diye diye bugün biraz midem bulandı ama dediğim gibi genelde hafif acıkınca oluyor. Kaçıncı haftadasın 😊
Tugcesena Eylb_ ay acıkınca çok hafif bende de oluyor ne olacak bu halimiz bu kendimizi dinlememiz 😀 canım valla keseyi görmeye gittğimde heyecandan doktoruma sormayı unutmuşum ama bu programdaki hesaba göre 6+5
Eylb_ Tugcesena son adet tarihine göre yani değil mi ? Bir kaç gün varmış aramızda bakalım ben haftaya tekrar kontrole gideceğim. Doktorum az az sık sık beslen demişti bana sende öyle yap bence açılmaya fırsat vermeyelim 😊
Tugcesena Eylb_ evet canım son adet tarihime göre ☺️ Ben de cuma gününe randevu aldım kalp atışı için çok heyecanlıyım ya inşallah gönlümüzce olsun her şey