Gmzbiri arzuiv karnım sipsivri gören herkes erkek diyo ama iki doktor kız dedi artı fetal dnada da kız çıktı hala inandıramıyorum😀🙈
Aag06 Valla ben 7ayliktim avmde teyzeler aaa erkekmi diyordu Hayir kiz diyordum Dogunca gorursun bu erkek diyorlardi Dogdu yine kiz Sonra bebe dogdu kiz ama erkek tipli Erkek dedik dedik dediler dediler bebe erkek gibi oldu saci uzayana kadar😂
izobellaaa-_- Aag06 ahahahha benim görümceme de aynı senin dediğin gibi oldu erkek dite diye kızı aynı erkeğe benziyor ama aşırı tatlıydı 5 aylıkken kulağını deldirdik kız olduğu anlaşılsın diye geçen adamın biri kulağın da hala küpe varken sen büyüyecenn askere mi gidecen diye seviyord😂😂😂😂
Aag06 izobellaaa-_- ay benim bebeyide ayni cok yakisikli diyorlardi ben bide pembe asla giydirmem sevmem hep gri beyaz siyah😂 benimki simdi neyseki kiz oldugu brlli sacini keatirsem yine erkek sanarlar😂
Rapunzelinanasi arzuiv alakası yok. Kız olacak ve bayağı sivri benim karnım. 34+2 deyiz. Bana da hala erkektir falan yapıyorlar ama detaylı ultrasonda falan gördük yani kız 😂
Ziynet4459 arzuiv ayyy hiç alakası yok benim arkadaşımın karnı top gibiydi bildiğiniz arkadan bakınca hamile demezdiniz o derecek herkes bunun karnı öne doğru erkek olacak dediler kız doğdu öyle bir şey yok yani
haklisinesracim arzuiv Kızımda yayvandı oğlumda sivriydi kızımda sivilce doluydu yüzüm oğlumda aydınlık ve parlak duruyordu. Hurafeler tuttu bende.