S1903 Gamzeetrk hatayla gündüz içtiğim zaman oldu başıma gelecekleri bilmeden gözümü açamadım, doktorum akşam yatmadan içmemi söyledi. Zorda kalmadıkça içmiyorum akşam da içsem sabah ayılmam çok uzun sürüyor
Merve_padir Gamzeetrk canim bana da yazdi doktor geceleri kullan asiri uyku yapar dedi iki gece kullandm ama etkisi gunduz de devam etti biraktim ilaci cunku cok uyku yapiyor hareket edecek gucum kalmiyordu
1Lokumunannesi Ben de kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama sabahları zor kalkıyorum. Gün içinde de uykum geliyor. Biraz daha erken saatte içip yatmayı deneyeceğim. Gamzeetrk
GulserenKY Evet bana da yapıyor mesela gece içtiğim de daha rahat uyuyorum ve sabah uyanmam zor oluyor. Gündüz içtiğim zamanda sürekli uyumak istiyorum
Mello29 Gamzeetrk Bende ilk günler yapiyordu ilac artik benim bir parcam oldugundan olan uykuyu kaçırır hale geldi
3273 Gamzeetrk ya galiba benimde ayni durumum var, gece 2ye çıkardım hapı, bugün hep uyudum hamileliktzn de olabilir evet ama danki dahada ağırlaştım bu hapla
Tasbebek Gamzeetrk bende her gece içiyorum ama uyku bana uğramıyor bünyeden bünyeye değişiyor olabilir
Kalbim-22 Bende bulantı için gece yatarken 2 adet içiyorum bütün gün uyuyorum bulantim olmasinda uyusukluga razıyım 🙈