Duygucesur Sezeryan doğum yaptım 1 sene oldu korkmayın anneler merak ettiğiniz ne varsa çekinmeden sorun 🌸
93Sinem93 Duygucesur merhaba Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla buyutun bebeğinizi 🥰 Genel anestezi ilemi oldunuz ve süreç nasıl ilerledi toparlanmanız ne kadar sürdü
Nurr_22_22 Duygucesur peki kesi dikilirken acı hissediyor musunuz yoksa uyuşukluk uzun süreli mi sürüyor?
Asiyearslan Duygucesur 1.5 ayım falan kaldı spinal olacak çok korkuyorum iğne acıtıyormu ve ameliyat sirasinda çoğu kişi bağırıyor acı hissimi oluyor nefes alamayanlar vs oluyor.
Aydanshn Duygucesur öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün🌺doğumdan sonra pijama giydiriyorlar mı ameliyathanede onlar nasıl oluyor birde sonda takıp çıkarma olayı
Duygucesur 93Sinem93 Hayır Lokal anestezi ile oldum. Benim Doktordan yana şansım yüksekti çok iyi bir doktorum vardı. Zorlandım ilk yürürken 2 3 gün yürürken otururken zorlanıyor insan ama 10 güne toparliyor. Acı eşiğine bağlı birazda. Ee tabi bi gerçekte var ki Sezeryan doğum değil Cerrahi işlem. Ameliyat neticede.🌸❤
93Sinem93 Duygucesur Benimde son 10 günüm ve spinal olucak. Sonrasındaki acıyı ağrıyı hıc dusunmuyorum aslında suan tek korkum ilk kez ameliyathane yuzu gorucek olmam ve ne tepki verıcegımı bılememek🥺
Duygucesur 93Sinem93 Korkmayın ilk yürürken biraz acıyor ama geçiyor. Sağlıkla doğsun bebişiniz önemli olan sizin ve onun sağlığı sonrası çok güzel tüm acıya değer. Allah yardım etsin. 🌸
Duygucesur Nurr_22_22 hayır zaten 5 dakika sürüyor 8 saat sonra geçiyor uyuşukluk kesi yeri zaten kapalı oluyor artık estetik dikiş sadece iz var ip felan yok ki
Nurr_22_22 Duygucesur bazıları dikisi hissediyorsun açıyor filan diyorlar o yüzden ayık sezaryana karşı korkum vardı
Duygucesur Nurr_22_22 hayır dikişini nasil hissettirsinler kesiyorlar sonuçta inanmayın dsdece gerdirdiğini hissediyorsunuz ama acı yok asla acı felan yok o an
Duygucesur Asiyearslan acıtmıyir anlamiyorsunuz ki doktorunuzu dinleyin sadece ben duymadım bile öne eğil dedi eğildim ne zaman yapcaksiniz dicektim ki yapmis bile sonra uyusma geliyor ayaklariniza. Beni 12:58 de dogumhaneye aldilar 13:00 dr geldi 13:05 doğdu 😀
Asiyearslan Duygucesur insllah benimde bu şekilde kolay geçer 🙏 ameliyat esnasında ağrı acı vs hissettinizmi tüm sezeryan videolarında bagiriyolar doktor bastryor vs. Mide bulantısı oluyormuş
Nisayazc Ben 36 haftalik gebeyim acile geldim dun bel agrisi kasik ve karin agrisindan uyuyamadim nst de sancim cikmadi acikligim yok duruma gore yatis vericez dediler cocugum makat gelisli boyle olup hastanede yatan varmi
Duygucesur Aydanshn yok odaya gelince giydim ben annem giydirdi yani ayağs kalkamiyorsun ki uyuşukluktan sondayi da dogumhanede taktilar anesteziden sonra acımasın diye yürüyeceğim zaman yani doğumdan 8 saat sonra odada çıkarttılar
Duygucesur Asiyearslan hayır ya acı felan yok korkmayın acı olsa 7 kat nasıl kessinler dayanamaz ki insan elimizi kessek nasıl acıyor korkmayın 😇 Mide bulantisi anesteziden oluyor soruyor zaten basinizda ki anestezi bulaninca söyleyin igne vuruyorlar serumdan hemen geçiyor
Asiyearslan Duygucesur sezeryandan sonra kilolarınızı nasıl verdiniz , ameliyattan ne kadar süre sonra korse taktınız