Evet bugün taburcu oldum sonunda ama gerçekten çok zordu. Buraya güzel bi doğum hikayesi yazmayı çok isterdim fakat nasip böyleymiş. Birkaç gün kasılma şikayetiyle hastanede kaldım açılmam olduğu söylenip ilaç serumla durdurmaya çalıştılar. Ciğer geliştiriciler yapıldı. Pazartesi günü 4 gün kaldıktan sonra taburcu edildim git evinde temizlen doğuma hazır gel kontrol edicem duruma göre dedi doktorum. Perşembe gittiğimde açılmamın 2.5 cmyi bulduğu bebegin artık baskı yaptıgını aşağı indiğini ve sezaryenle alması gerektigini söyledi ve yatışım yapıldı 01.09.22 de saat 14.23’te oğlum doğdu yanağıma cok kısa değdirip maalesef küveze aldılar oğlumu… ( spinal iğnesi asla acıtmıyor hissetmiyorsunuz bile ) odaya çıkarıldım bel karın ağrım asla geçmedi ve şiddetle kanamam vardı. Doktorlar ebeler gelip gidip eldiven takıp içimden pıhtı çıkardılar tampon yapmaya calıştılar kanama dursun diye ama olmadı rahmim kendini toparlayamamış 1kova neredeyse kanama ve koca pıhtılarla dolardı. Apar topar gece tekrar ameliyata alındım. Rahmim alınmış maalesef ki. Gece 3 civarı ilk ayağa kalkmam oldu biraz zor oldu sadece sezaryen olmuş olsaydım belki kolay kalkardım ama tansiyonum cok düstü bayılacak gibi oldum… sonra toparladım gücümü yenidogan servisine inip oğlumu gördüm. O bana güç verdi ama çok zor bi duyguymuş içinde hissetttiğin canı artık karnında hissedemeyip ellerinin bomboş kalması… allahım en kısa zamanda yavruma da sifa verir insallah. Böyle toparlayabildim gazım 24 saat sonra cıktı büyük tuvalete 3.gin cıkabildim bugün 4.günüm ve dikislerim acıyor ama daha iyiyim cok cok daha iyiyim ilk 1.5 gün sütüm gelmedi sonra azar azar geldikçe sagıp bebegime indirdim. Benim hikayem bu sekilde anca toparlamaya çalıştım detaylar cok ama uzun oldu 🫶🏼