Asilbaby Kızlar merhaba annem bana altın takacakta doğum yaptıgımda bilmediğimiz için soruyorum hastane de hemen mi takılır yoksa eve geçince mi bize bi fikir verirseniz cok sevinirim. 🥺
mysweetbabyy Asilbaby kayinbabam hemen doğduğu gün altın takti babam bana hatıra kalsın diye 5 taş aldı dogumdan bi iki gün sonra aldı kişiye bağlı bence iyi ki babam yüzük almış altınlar satıldı gidildi yüzüğün hatıra kaldı
3babymom Asilbaby iki doğum yaptm şuan 3 e hamileyim kayınvalidem annem babam kaynım görümcem hepsi de eve geldiğim an yatağa uzandım takıları taktilar hastanede kimse takmadı zaten o an telaş falan
Alagozzz Asilbaby hastanede kaybolur ya bizimkiler bana bileklik yaptırmıştı bebeğime kıyafet bornoz battaniye vs hepsini eve görmeye gelmişlerdi bi gün o zaman taktılar ablamlarda öyle o yoğunlukta bide altın peşine düşmeyin bence düşer vs
Egemen_ozgur_annesi Asilbaby evde takılır yavrum tabiki. Hastane de gözün bebekten başka bir şey görmez ki 😊 eve geçince babanla gelir bebeğe de sana da yapacağı şey varsa yapar.
Asilbaby Egemen_ozgur_annesi canım valla hiç takısında değilim ilk cocuk ya nasıl olur merak ettik annemle. 😂