Yagmurrr_ Anakucagina oturtup işimi yapsam yada bebek oyalansa az da olsa aynası olur diye düşünüyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz
hunilimom Yagmurrr_ küçük taşınan ana kucakları candır kızım doğdu odadan odaya ya onunla uyanık ise baby nest ile gezdiriyorum yanımda
Nskyhn Yagmurrr_ ben uyguna ana kucağı aldım yeter diye. Bı de arkadaşım Piyanolu oyun halısı aldı. İkisiyle oyalanir
Yagmurrr_ Nskyhn bende almak istiyorum ama hani 400 500 lirayı asmasin sağlam olsun karar veremedim yardımcı olabilirmsnz
busraacarekici Bana çevremdeki tecrübeli ebeveynler çok tavsiye ettiği için aldım. Hatta kendi kendine sallanan, ninnili müzikli olanlardan aldım bakalım umarım doğunca faydasını görürüz🤭
Yagmurrr_ busraacarekici yaa çok iyi yapmissiniz gule güle kullansın insallah insan seviniyor bebegi mutlu olsun diye bende alayım ozaman karar verdim
Nskyhn Yagmurrr_ https://www.e-bebek.com/baby-plus-lounge-oyuncakli-ana-kucagi-p-byp-lou001 Ben bunu aldım 300 e almıştım nasıl zam geliyor ya. Arkadaşımın ablası da kullanıyordu gayet sağlam. Zaten 4-5 aydan itibaren kendilerini atıyorlar vs 4-5 aya kadar bu yeter diye düşündüm