MM5 Kızlar 2 gün gecikmem var daha fazla bekleyemedim eşimi test almaya yolladım şimdi.akşam yapılan test çıkar mı çok zor duruyorum şuan😅
_almirasmom MM5 cıksr varsa ben cok su ıcmıstım erken gebelık testı yaptım 7 gun vardı reglıme 2. Cızgı cıktı🤣
Serapppp61 MM5 benimki gece çıkmıştı. Eğer bebeğin degeri yüksek ise çıkma ihtimali var. Ben adetten 6 gün önce öğrenmiştim.
Gizem1812 MM5 canim hayirlisi olsun insallah bizi de bilgilendir. Cok bile beklemissin ben simdiden meraklaniyoruuum :) cikar ya niye cikmasin. Ama cikmazsa da uzulme ❤️
Serpilali01 MM5 inşallah çıkar canim bende 2 gün gecikmeye yapmıştım hemde gece yapmıştım çıktı çok şükür 🥰
bejanne00 Serpilali01 3. Gün gecikme hala çıkmadı testte 😞 kasık ağrım sıvı akıntım bel ağrım var şuan
Gamzer MM5 Ben iki hamileliğimi de akşam öğrendim canım. Hayırlısı olsun sonucu da yazarsın❤Allah gönlüne göre versin❤
teachering06 Ben gece çok su içen biriyim, sabah testimde hiç çıkmamıştı, öğleden sonra yaptığımda silik çizgi çıkmıştı, içtiğiniz suyla alakalı bence:)
minismom MM5 gecikmen warmıs gebelik warsa eger gunun her saatinde cıkar hakkında hayırlısı olsun insallah 😊 guzel haberlerini beklioruz
MM5 Teşekkürler arkadaşlar eşimi bekliyorum bakalım şimdi madem öyle diyorsunuz yapacağım bakalım lütfen hayırlısı için dua eder misiniz bana🥺
Sedanur97 MM5 ben 2 gün geçilmişti geçen hafta yaptım direk çıktı gece kan verdik çıktı yap banada söyle 😂😂🤲
MM5 Negatif hiç hayali çizgi bile yok her ay başka bir belirti yaşıyorum bıktım artık gerçekten.teşekkürler herkese
Mervemm MM5 umudunu asla kaybetme lütfen bak ben 6 aylık bebeğim kaybettim.. ardından dusugum oldu ve bana sen çocuğun olmaz hep olur dediler. Ben yılmadım dua ettim.2.5 yaşında şuan kızım var sağlıklı. 32 haftalık oğluma hamileyim yine yaşamaz ölecek dediler. Üzülüyorum ağlıyorum ama ne çare yine buna şükür 1 evladım var. Asla umudun kaybetme Rabbım uygun gördüğü an sende anne olacaksın..
babyiscoming_ MM5 canım benimde 2 gün gecikti. Bugün test yaptım çıkmadı ama erken gebelik değil normal kaset test yaptım. Sende bilgilendir bizi 😍
Moonlighttt MM5 geç döllenme olabilir adet gecikmesinin 4ncu ve 7nci gününde negatif çıkmıştı 15nci günde testte pozitifti canım
babyiscoming_ MM5 benimde hiç umudum yok canım inan. Ama kaset teste çıkması için 7 gün gecikmesi gerekiyor. Geç döllenme falan olabilir. Kaç yaşındasın? İlk gebelik mi olacak? Ne kadardır deniyorsunuz?
minikmucizemmmmmmm MM5 reglin en az 7-10 gün geçmesini bekle bence canım çünkü hava değişikliği stres olduğunda regl gecikmesi olabiliyor. Ben 7 gün bekledim sabahı yaptım çok şükür 37+5 teyiz inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🤲🏻🤗