Sarayhelvasi Kızlar b12 takviyesi alıyor musunuz? Ne alıyorsunuz sizce böyle takviye mi almak gerek yoksa neler yesek artar malum 5.aydan sonra iyice azalıyor değerlerimiz
humaninannesi61 Sarayhelvasi Valla bana doktorum b12 eksikliği başladı dedi. Gıdalarla ve hapla düzelmez dedi. Ve dodex ampül yazdı. Haftada 1 yaptırdım 1 ayda düzeldim. Depolarkm doldu. Tabi ette yemeğe özen gösterdim. Doktorunuz ilaç verdiyse bence uygulayın👍🏻
Sarayhelvasi humaninannesi61 bana ilaç vermedi ama sınırda tam değerim acaba vinelac kullan dedi onun içinde var mı? Hatta önemli olan Demir hapı multivitamin i kullanman da çok önemli değil dedi doğallıktan yana doktorum. Az önce vinelac in içeriğine baktım b12 var?
humaninannesi61 Sarayhelvasi Az da olsa demek karşılayacak b12’nizi. Kullanın derim. Zaten multivitamini belli bir zamandan sonra bıraktırıyor doktorlar.
Sarayhelvasi humaninannesi61 evet çokta gerekli değil dedi bana. B12 takviyesi olarak ne önerirsiniz sizce
humaninannesi61 Sarayhelvasi Ben dodex ampül kullandım ama siz doktorunuza sormadan ilaç almayın tabiki.