Melekg Oğluma hamileyken zahire yetişten duymuştum ayvayla Türk kahvesi serpip yiyince rahatlama oluyor Die demedim gerçekten bnde işe yaradı ayvayla yatıp kalktım nerdeyse tadı da cok güzel smdi 2.ye hamileyim şimdilik bulantı yok çok şükür
Krnn1 Zehross03 bende ilk aylarımda öyleydim resmen ağzıma gelirdi ama kusamıyordum. Gözümden yaş geliyordu nefes alamıyordum. Kusanlar var birde kusamayanlar var malesef😂 ay çok şükğr kurtuldum. Son haftalardayım ama inan sonlar baştan iyi. Allah kimseye bulantı vermesin. Ben yatağımdan çarşafımdan bile tiksinirdim yanımda kolonyayla gezerdim
Zehross03 Krnn1 ### bisey degil sosyal yasantımda 0 güvenip biyere cıkamıyorum kötü olurum diye bulamtıdan bayılacak gibi oluyorum basım dönünce
Tugcesena Mom_89 canım kanaman için göründün dmi doktora bi iğne ve fitil veriyor. Birde dinlen ve bol su iç diyor
Mom_89 Tugcesena gorumdum canım her hafta iğne vuruluyorum hergun de grogestan kullanıyorum kafamı kaldıramıyorum ama şükür kanamam hafifletir 20 gün daha dikkatli olman yeterli dedi doktorum zaten 20 güne de iğneleri bitiyor şükür kalp atışı iyiydi dün baktirdigimizda
Msusam Zehross03 evet gece iki tane düzenli kullan inan biraz işe yarıyor gün içinde olursa gündüz de içebilirsin ekstra doktorum öyle söyledi
Zehross03 Msusam bende gece iciyom 2 gündüzde bi tane ictm 2. Gün bugün bakalım icicem simdi yine yarayacakmı
Zehross03 Msusam yokk hic bir sekilde yaramıyor 3. Gün artık gündüzde sabah öglen ve gece 2 olarak kullanıyorum yok acile gidicem serum belki fayda eder ne ayaga kalkabiliyorum ne yemek yiyorum