Deemetibostnci Haftadan selam dün kanlı pembeli akıntım vardı bu gece sabaha kadar idrara çıktım saat başı. Sabah 6 dan beridirde saat başı sancım geliyor bir türlü çoğalmadı. Akşam oldu halsizim de. Dua edin bir an önce doğurayım. Kendimi dinlemekten ve beklemekden çok yoruldum
Memetefe Deemetibostnci bende senın gibiyim ama bende nişan falan hıçbsey yok halsızım mide eşkimesi kasılmalar yalancı sancılar baskada yok
Kivircikgebe Deemetibostnci bu gece 40 oluyoruz bizde hafif sancım oluyor bebiş çok hareketlendi kasılıyor mu hareket mi ediyor çözemiyorum
Deemetibostnci Memetefe benim sancılar gerçek de sıklaşmadı Bi yürüyüşe çıkcam şimdi yoksa kaç gün sürecek belli değil 😅
Memetefe Deemetibostnci bende sabahlandık sırt agrısı karın agrısı var halsızım smdıde vajınada böyle keskın bı batma gelıp gelyr
Memetefe Deemetibostnci bana haccdan geldi nenem getirdi yakın olsaydı sanada veriridim işini görürdü
Deemetibostnci Kivircikgebe sık sık idrar çıkma bel ve. Kasık ağrısı akıntı bıçak sokugu gibi ağrı başladıysa dogum başladı demek