nurhanim07 Kızlar doğum kilolarınızı nasıl verdiniz ya ben 15 gün oldu doğum yapalı 13 kg ile doğuma gittim 7 kilo verdim göbek duruyo ya korsede kullanıyorum sıkılaştırıcı tayt aldım daha gelmedi o gelinceye kadar sizin taktiklerinizi uygulayayım
Archenemy_56 nurhanim07 ilkinde 10 gün sonra tartılmıştım 10 kg gitmişti toplamda 25 kilo almıştım 3 ayda hepsi gitti göbeğimi de 1 ayda düzenli korse kullanarak eski haline getirmiştim tabi çatlakları saymazsak 😂 şimdi ikinciye hamileyim yine çok kilo aldım tek temennim yine ilk bebeğimdeki gibi hızlı gitmesi 🤲🏻 Sizin için de çok erken daha zaten çok kilo almamışsınız en fazla 6 aya verirsiniz göbek için de korseyi düzenli kullanın inanın göbek falan kalmıyor
mommytobe_ nurhanim07 henuz dogurmadim ama simdiden kafama takiyorum ben de nasil vericem diye bu kilolari
Hulus nurhanim07 ee 15 günde zaten 7 kilo vermişsiniz daha ne olsun masallah 😊 kalan 6 kiloda gider zaten bence strese gic gerek yok
Bguzeel nurhanim07 emzirdikçe efor sarfediyosunuz aslında. Bol bol su tüketin sağlıklı beslenin hem süt içinde bunlar gerek zaten ☺️ zamanla kalan kilolar da gidecektir 🌸