Buradan ikiz gebelik olup kötü ve korkuyla geçiren hamileler için yazıyorum en başından beri zor geçirilen kanamaların ve kahverengi lekelerin 20. Haftaya kadar devam eden bir gebeydim 25. Hafta doğurup yaşayabilen haberleri takip ediyordum birde zor hamile kalınca 2. Tüp bebek denememizde tutan bundan önce 3 aşılama ve operasyonların ardı arkası kesilmeyen biriydim hamile kalınca da herşeyden korkar oldum tabi doktorum da bu konu da baskı uyguladığı için zor hamile kaldın dinlen dediği için istiharatın hat safhada olduğu bir hamilelikti başından sona dışarı çıkmadım çıksam bile bir elin beş parmağını geçmez oda bir sahil havası bir lokanta vesaire öyle daha çok arabayla evle hastane arasıydı çıkışımız😅 31.haftaya kadarda ağrılı geçen bir süreçti hamilelik belirtisi hariç durmadan karın ağrısı ve akıntısı olan bunlardan korkan biriydim şimdi ise 37+3 bulan çarşamba günü doğuma girecek bir erkek ve bir kızımla hastaneden ayrılacak olan anneyim o kadar umutsuzluğumuza rağmen herşeyi çok güzel ilerlediği bir hamilelik yaşadım. ikiz gebeler için söylüyorum kendinizi kasmayın kızlar bakın doktor rahim ağzı yetmezliğin var sen 34 zor görürsün demesine rağmen 37 gördüm sağlıcakla kalın dualarınıza benide katın sağ salim evimize dönelim🌼❤️