Defnem1 Kızlar ilk hamileliğim de çok çektim göğüs yarasından şimdi ikinciye hamileyim ve bir ayım kaldı gümüş kapak almak istiyorum. sorum şu benim göğüsüm normale göre büyük xl.olanlar çok pahalı normal ebebekten felann alsam acaba olmazmi
Meryemgundogdu2_ Defnem1 ben kızımda e bebeğin kendi markasını almıştım şimdi oğlumda da onu kullanacağım gayet işe yarıyor 😊👌
Elifinannesi4- Defnem1 canım ne gümüş kapak ne de kremler hiçbiri işe yaramıyor sana çok kurtarıcı bır öneride buluncam inşallah sen de faydasını görürsün . Tahin in üzerine biriken yağı kaşıkla ya da enjektörle çek onu yara olan yerlerine uygula müthiş derecede iyileştiriyor hatta yara olmadan da kullanmaya başla ❤️
Birminikcivciv Meryemgundogdu2_ Nasıl kullanılıyor. Gümüş kapakların da mı bedenleri var. Bende ebebek marka algımda
Meryemgundogdu2_ Birminikcivciv ben hiç dikkat etmedim bedenine yoktur muhtemelen zaten göğüs ucuna koyuyorsunuz bedeni olması önemli değil açıkcası😊 ben emzirme atletimin içine koyuyordum süt damladığı için kararıyordu 2 günde bir su ile yıkıyordum tekrar takıyordum sabah akşam hiç çıkarmadım. Doğumdan öncede kullanmadım hatta aksine yara olduktan sonra aldım ve 1 gecede düzeldi uçlarım. Yine emzirmeye başlayınca takacağım hemen inşallah 😊
Jadewinder Meryemgundogdu2_ 1 takım yeterli mi gümüş kapak ? Yoksa 2 çift mi almalıyım ? Ne önerirsiniz ?
Meryemgundogdu2_ Jadewinder 1 takım yeterli fazlasına hiç gerek yok😊 saklayıp diğer çocuklarınıza bile kullanırsınız benim gibi😅
Jadewinder Meryemgundogdu2_ çok teşekkürler 😇 ben sanırım kutuda 1 tane var sanıp 2 tane söylemişim , 2 çiftm oldu 🤣 kuzenim hamile şimdi ona hediye edeyim birini o zaman. 😇