Kızlar çok şükür bende doğum yaptım spinal sezeryan oldum hiç korkulacak birşey yok kimsede korkmasın bence dedikleri gibi damar yolu daha çok acıtıyor neyse doğum hikayeme geçiyim bari bu arada ikizlere hamileydim 😂 normalde ben 1 eylülde doğum yapmaya karar vermiştik ama çoçuklarım babaneyi bekliyorlarmış babane geldiği gün ertesi kanla beraber suyum geldi yani 29.08.2022 de doğumum başladı apar topar toplandık ve hastaneye gittik alttan baktılar ve 1 santim açılmam olduğunu söyleyip yatışımı yaptılar ve hemen doğuma aldılar o kadar çok güzel ilgilendiler ki çok memnun kaldım spinal iğneyi vurdukları zaman ayaklarımda yanma oldu ve uyuştu sontayı da Ozaman takın demiştim ve taktılar neyse başladıklarını söylediler sallantıyı falan hissediyorsunuz ama hiç korkulacak bişey yok midem buldığını söylediğim zaman hemen iğne yaptılar bana korkma falan diyolar da ben de korkmuyorum bol boş dua okuyorum dedim sonra 1 dk arayla çoçuklarımın seslerini duydum ve çok mutlu oldum ama ilkten göstermedileri zaman çok korktum çünkü solunum için kontrole götürmüşler ama benim aklım onlarda dikişi mi atıyorlar çıktığım zaman eşime diyorum çoçuklarım nasıl diyorum iyi diyo ama anne yüreği işte görmeden rahat edemiyorum odaya geçirdiler üstümü değiştirdiler yarım saat sonra çok şükür çoçuklarım geldi sorun olmadan evimize geldik hep beraber şimdi 6 günlük olduk çok şükür bende 6 günde çok daha iyi toparlaya bildim bol bol yürüyüş ve su için merak ettikleriniz varsa sora bilirsiniz çok mu uzun oldu acaba 😂