Tubatgn Kızlar Allah nasip ederse oğlum olacak. Rüzgar ismini vericez kendisine. 2.ci isimde kararsız kaldık. Sizce?
boys_mother Tubatgn rüzgar tek başına bence zaten güzel bir isim.. ha illa yanına bir isim daha olacak derrseniz bence kuzey ve yamaç olmamalı uyumsuz oluyor.. benim fikrim tabi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
DidemDnnz Tubatgn ikisi de rüzgarla uyumlu değil bence. İkisi de doğa ismi bu yüzden hem anlamı hem söylenişi biraz zor oluyor gibi
Tubatgn Mello29 bende öyle düşünüyorum ama eşim illa ikinci ismi olsun istiyor bende iki seçenek sundum arada kaldık 🙄😀
Tubatgn boys_mother bana görede tek başına çok güzel bir isim yanına yakışan iki isim bulduk o da yamaç ve kuzey başka türlü yakışmıyor. İnşallah tek isme ikna ederim 😀
Tubatgn DidemDnnz başka türlü isim uymuyor rüzgara en manalı bunlar oldu ama bana kalırsa tek başına daha güzel
Annesininportakali53 Tubatgn rüzgar tek başına daha güzel ikinci isim olabilir ama ben bunları rüzgarla uyumlu bulmadım açıkçası canım yani bir bürünmüş gibi durmuyor
Annesininportakali53 Tubatgn bilmiyorum tabi tercih sizin dediğin gibi rüzgar tek başına güzel isim ama iki isim koyacak olsam rüzgarın yanına Rüzgar Eymen Rüzgar Alp Rüzgar Ege Bunlar daha çok tercihim olurdu yani rüzgarın yanına koyacağım ikinci ismi kisa tutardim🥰