Ilaydaile Evet bayanlarr 17+3 haftalığız bugün doktora gittim bebişimiz inatla göstermedi kordon var dedi doktor baya uğraştı ama banamısın demedi 😒😒 Daha sonra doktor bişeyler ye tatlı vs. Öyle gel dedi yedim içtim neyse girdim dedim sen mi inat ben mi gösterceksin bu sefer 😂 veee beklenen an geldi doktor %100 erkek dedi bebişim bacaklarını sonuna kadar ayırmıştı çok komikti 😄 17+3te zorda olsa öğrenmiş oldum.. Demem o ki kesinlikle tatlı bişeyler yiyin anca öyle gösteriyo. Ve Allah nasip ederse oğlum olacak hayırlısıyla 😊❤
Gulsum50 Ilaydaile masallah gözünüz aydin. Mart annesi oluyorsunuz sanirim martin geneli oğlan. 100 kisiden belki onu kiz diyor
Prensimingeliyo Ilaydaile cnm tatlı yedikten kaç saat sonra muayeneye girdin Benimde durumum aynı kaç saat önce yemeliyim yani
nazol Ilaydaile bende aynı durumdayım suan tam 17 haftalık hamileyim cumartesi gidicem bakalım ne dicek inş gösterir:)
gulsm77 Ilaydaile bizde 17+3 olduk bugün dün kontrolümüz vardı tatlı yedim gittim yine göstermedi ne kadar da nazlılar 😅🙈 bakalım bize ne diyecek kıza benziyor gibi dedi ama net bişey diyemedi tabi sağlıkla alın kucağınıza ☺️
Ilaydaile Gulsum50 evet mart oluyo canım genel olarak bu yıl erkek yılı sanırım her duyduğum erkek çünkü :)
leylacann 13+5 de gösterdi benim oğluşumda..tatlı şeylerle alakalı değil bence çünkü sabah uyanır uyanmaz başlamıştım tatlı yemeye 9 gibi muayene oldum göstermedi.öğlen sonu tekrar baktı %99 erkek dedi.
Ilaydaile Prensimingeliyo ben 15 20 dakka önce yedim çikolata ama açmadı daha sonra pasta gibi bişey yiyip hemen çıktım açmıştı bacaklarını 😄
Hulyaaaaa75 Ilaydaile hayrlı olsun canm sen yine iyiisn benm kızım 21 haftalıkken gosterdi ne zaman gtsem kordonu vardı backlarının arasnda tatlı yesem de bacaklarnı açmak yerine kapatyodu en sonnda öğrendk basladk pembişleri almaya😍
HalisEbruoban Ilaydaile canım yıne senınkı cok ınatsı degılmıs ben 24 ogrenmıstım yuzunude dogana kadar hıv gostermedı ya yan donmustu yada elıyle kapatmıstı😀😀
Zeynp Sıra beklerken karam çikolatayla vişne suyu içmiştim O kadar hareketliydi ki doktor ölçümlerini zor yaptı 😂 Tabi siz benim kadar abanmayın 😂