AselLinaMom Siracinannesi vallahi bende bıktım bir yandan çocuk bir yandan ev çok zor uykusuzluğu hiç saymıyorum bile 🤦🏻♀️ git annene kafan rahat etsin 😅
AselLinaMom minikkurabiyelerinannesi menemen olabilir yanına ama bişey yapmasan da olur yeterli bu ikisi afiyet olsun 🤗
AselLinaMom Burcuuuuu fasulye gaz yapıyor emziren anne olarak yediklerimiz daha da sayılı oluyor maalesef 🤷🏻♀️afiyet olsun sana 🌼
minik_koala_ve_annesi AselLinaMom bende de kek, sandevic,mercimek kofte, rus salatasi esimle termosta cay demleyip piknik yapacaz 😅
yabadabaduu AselLinaMom ay bende bıktım yemek derdinden hergün hele bu ara heep yatıyorum canım bişey yapmak istemiyor. Akşam yemeğinede sağolsun üst komşum bişeyler verdi onu koycam işten gelince kocamada yesin beni yemek derdinden kurtardı 😂
AselLinaMom yabadabaduu bende hamileyken komşum kaç ay boyunca bana her gün yemek yapıp gönderdi Allah razı olsun Rabbim herkese iyi komşular nasip etsin 🤲🏻🥰
yabadabaduu AselLinaMom amin gerçekten çok iyi oluyor heryer kokmuştur diyip gönderiyorlar sağolsunlar ☺️🥰