mavisssss16 Bunyamin_im Teşekkür ederim canım amiin inşallah sizde sağlıcakla kucaklayın yavrunuzu😇 Normal olacak şuanlık öyle gözüküyor sizin?
mavisssss16 Bunyamin_im Şimdiden hakkımızda hayırlısı canım bekleyen herkesi Allah kurtarsın inşallah 🤲
heyzil06 Zehra2525 ben de kendim aradım valla 🙈 çağırırlarsa bugün gidip olacağım inşallah dokunmaz biraz korkuyorum 🥹 detaylı ultrason da olduk dün kalpte bi parlaklık gördü sadece doktor takip etsin bi kaç haftaya geçiyor genelde dedi onun haricinde her şey güzelmiş çok şükür umarım o da problem olmaz geçer bi kaç haftaya inşallah 🤲🏼
Zehra2525 heyzil06 banada dediler kalpte parlaklığı var diye ,çokta önemsemedim çünkü ikili test sonucu normaldi , inşaallah dediğiniz gibi bir süre sonra geçeceğini düşünüyorum bende
heyzil06 Zehra2525 aa öyle mi şu an içim rahatladı biraz 🥰 çünkü çevremdekiler hiç yaşamamış ve duymamışlar da ben de üzülüyordum ister istemez ikili üçlü testlerde sorun çıkmamıştı ama hani kalbinde problem olur mu diye doğduktan sonra diye evham ediyordum. İnşallah geçsin de tek 🤲🏼
Zehra2525 heyzil06 parlaklık bır kalp hastalığı değilmis sadece kalpte görülen parlaklık zamanla geçiyormuş.bikac farklı bölgede parlaklık olursa riskli sayılır dedi bnm doktorum .içinizi ferah tutun inşaallah sağsalim kucağımıza alırız ikimizde 🧡
Zey-nepp Pelinakcn erken değil mi sezeryan ise biraz daha tutuyorlar diye biliyorjm daha 19 gun yani ?