Ayseport İki kutu fitik krem kullandm aradan 1 ay geçti tekrar başladı hem akıntı hem kaşıntı akıntı daha da fazlalaşmaya başladı bundan kurtulanlar var mı kızlar öneriniz nedir
Maden Ayseport ilişki yaşamayın bu dönemde hiç fitil ve krem duzenli kullanın ve bol bol su için geçer
nilsmomy Ayseport tekrar doktora görünün ilaç tedavisine başlayın, tedavi süresince sirkeli suyla taharet alın. Çamaşırınız da asla nemli kalmasın sürekli değişin. Taharetten sonra da iyice kurulanın nemli bırakmayın
Eldgrn Ayseport bitiyor tekrar başlıyor ben bitirebileni görmedim buralarda hiçbiri net çözüm olmuyor maalesef
Ayseport Eldgrn gerçekten bıktım eşimden utanıorm artık tiksinecek die kaçıorm resmen akıntısı kaşıntısı da cabası
-Muallime- Ayseport Anladım su yüzden sordum 12 haftalik hamileyim aynı şeyler bende de var trivag adlı fitil önerdi doktorum.Prospektusu okuyayım dedim ilk 3 ayda kullanmayınız yazıyordu.Ister istemez şüphelendim ilk gebeliğim de olunca kararsizim kullanıp kullanmamakta.
Eldgrn Ayseport öyle canım bizim için büyük sıkıntı ama ne kullanılırsa kullanılsın kesin kökten çözüm yok gibi ne fitil ne krem ne toz içecek kesin olmuyor maalesef