beybito27 bebegim2023 1 kilo aldım. Normalde kilolu olduğum için doktor tepki gösterdi. Onun için sordum zaten. Bundan sonra daha hızlı kilo alırsınız. Çocuk saglikliysa onemli değil kilo. Ben Bebek zarar görmesin diye kilo almamaya çalışıyorum
minismom 2ters1duz ne guzel benimde kız die tahminde bulundu doktor ama detaylıyı bekliorum 😊 arada hissediorum
2ters1duz minismom cinsiyetine geç gösterene kız derler genelde🥰 hayırlısı olsun inşaAllah ne güzel hissetmeniz benimki tembel sanırım😀
Dilara_97 ZelihaAcarrr sağolun çok şükür çok rahat bir hamilelik geçirdim halada öyle devam ediyor miniklerimin gelmeye niyeti yok gibi ikizler erken doğar tezini çürütcez bu gidişle🥰☺
minismom 2ters1duz insallah canım 😊 normalmis ama ya 20. 21. Haftada hissetmeye baslayanlar warmıs anca hissedersin sende 😊
Mrv_77_77 Aysu35 bende bugün gittim kese göründü bakalım doktorum tahlil yaptı sonuçlara göre arayıp çağırıyor kesin haftaya gel dicektir
Mrv_77_77 Aysu35 benim de 2544 doktor aradı haftaya bekliyorum dedi inşallah canım kalp atışlarını da duyacağımız günler olsun