Portakalcicegi Seyda_asya bende letu kullandim ama rahim filmi çekilmedi sadece yumurtalıklarimin gelisimi takip edildi çekilir mi cekilmez mi hiç bir bilgim yok ama neden cekilmeyecegini düşünüyorsunuz sizin niçin çekiliyor
Miray81 Portakalcicegi rahim filmi çekildim klomen ve ovitrelle kullandım şimdi letu kullanıyorum eşim ve bende hiç sıkıntı yok amaa bebek de yok😏
Seyda_asya Portakalcicegi ya çok teşekkür ederim bende rahim film çektirdim sıkıntı yok denildi letuya devam ediyrm insAllah hamile kalırım klomen hiç işe yaramadı çünkü
Portakalcicegi Miray81 letu gerçekten çok etkili bir ilaç yada bende öyle oldu bilmiyorum ama klomen hiç etki etmemişti bana letuya başlayınca yumurtalıklarim çok fazla büyüyüp kendiliğinden çatlyordu 😃😃
Portakalcicegi Miray81 evet ikinci kullanımımda kaldım. İlki bittiğinde memlekette izindeydik zaten o ayı degerlendirememiştik 1 ay boşa geçti gibi birşey diğer ay kullanmamda kaldım.
Portakalcicegi Seyda_asya aynen bende de klomen hiç ise yaramadı büyütmedi ama letu çok etkili olmuştu İnşallah seninde öyle olur ☺️