Eldgrn Zeyneppkartop 15+4olduk kizcemle 80 ile başladım 8. Haftama kadar 3 kilo aldım şimdi yeni 1 kilo daha almışım toplam 4 almışım
Gfs Zeyneppkartop 61 le hamile kaldım şuan 74 kiloyum 35. Haftadayız daha ne kadar alırım bilmiyorum ama dışarıdan bakıldığında öyle çok aşırı kilo almış gibi durmuyorum onun rahatlığıyla canım ne isterse yedim bebeğime zararlı olmuycak şeyleri tabi 😀
KayraVeAnnesi_06 Zeyneppkartop Bilmiyorum ki gebeliğin başlarında bulantı kusma olmadı ama iştahsızlık vardı sadece bebeğe faydalı olacak şeyler yedim 2 kilo verdim sonra 2.trimestere geçtiğimde tekrar o 2 kiloyu aldım eski Halime geldim bakalım ilerleyen dönemlerde nolacak ama iştahsızlık devam ediyor maalesef sıcaklarında etkisi var sanırım ben yazın hep kilo veririm zaten normaldede
yagmur_s Zeyneppkartop 85 ile hamile kaldım şu an 38+1 im en son 8 kilo almıştım ama 1 2 haftadır tartılmadım büyük ihtimalle artmıştır🤷🏻♀️
mucizem__ Zeyneppkartop 80 ile hamile kaldım şuan 84 kiloyum 32+5 haftalığım benim hamilelik biraz sıkıntılı geçti bulantılarm çok fazlaydı daha yeni yeni geçti arada uğruyo tabi.
mucizem__ Zeyneppkartop çok şükür ki olmamış çok fena bir şey ama herşey bebişlerimiz için katlancaz 😊
Ebruli91 Zeyneppkartop 67 ile hamile kaldım 73 kiloyum 30 arti 6 dr kılon çok iyi dedi doğuma kadar 2 kilo daha alsam yeter