lavanta35 Merhaba kızlar doğumdan sonra ilk aşamada sütüm gelmezse diye mama almalı mıyım hangi markayı tavsiye ederseniz. Mamayı biberonla mı vermeliyim yoksa kaşık biberon mu almalıyım. Tecrübeli anneler yanıtlarınızı bekliyorum.
fatmaa37demi5 lavanta35 ben emzik veya biberon dahi koymadım mama koymayı da düşünmüyorum. Kasık biberon koydum sadece ilk başta vermezsem onunla veririm diye
Senazeynep34 lavanta35 nerede doğum yaptığına bağlı canım. Ben silivrideyim mesela doğum yapacağım hastane mamaya karşı, sütun gelmese bile çocuk aç kalsın ama mama verilmesin kafasindalar. O yüzden ben yanima Alicam 😊
Nskyhn lavanta35 psikolojik olarak etkilenmemek için koymayacagim. Çok lazım olursa eşim eczaneden alır diye düşünüyorum
lavanta35 fatmaa37demi5 Senazeynep34 kahvesever__ Nskyhn eminegulbalci KayraVeAnnesi_06 kuzeymomsss Deletedmom_31 Çok teşekkür ederim yanıtlatınjz için🙏
eminegulbalci lavanta35 ben koymamıştım ama pişman oldum çünkü ilk iki gün sütüm gelmemişti oğlum emiyordu ama sütüm yoktu şimdi yine hamileyim ilk başta koyacağım şeyler arasında her ihtimale karşı sütüm gelmezse veririm
KayraVeAnnesi_06 lavanta35 Benim yapacağım hastanede eğer sütün gelmezse bebek aç kalmasın ve şekeri düşmesin diye şırıngayla mama hazırlayıp veriyorlar sizin hastanede imkan nasıl bilmiyorum ama varsa ekstra koymanıza gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç halinde alınabilir
Deletedmom_31 Benim hastanemin verdiği dokümanda getirmeyin yazıyor emzik biberon vs ama sadece kaşık biberon koydum ne olur ne olmaz diye