ff26 Kızlar 23 hafta olduk dr pkesanta aşağıda ama yukarı çıkar dedi bi sıkıntı olmaz umarım siz de nasıldı durumlar
Muallimme ff26 benimde 4 haftadir oyle yatiyorm hic kalkmiyorm kanamaniz oldu mu sizin bide plesanta ne kadar asagida rahimi kapatmismi rahime yakin mi
Msfidash ff26 bende de aşağida 22 haftada öyleydi. Yykari 24 e kadar çikmali söyledi. Ama doktor kurkulacak bir şey yok dedi yani çikmasada
ff26 Yok herhangibi bişey demedi.yukarı çıkar dediği için çokda irdelemedim ama biraz araştırınca korktum
Burcumus Benim de 23 de aşağıdaydı rahime yapışık değil yukarı çıkar dediler 25 de gittim sıkıntı yoktu yukarı çıkmıştı çok şükür 🙏🏻 endişe etme çıkar büyük ihtimalle bide ne işler yapıyordum çömeliyordum temizlik yapıyordum
Msfidash Burcumus iyi 2 haftayA çikmiş yukari 🤲 bu 2 haftada yatakdami oldunuz çok ayaklar yukarida? Yoksa normal yuruyuş haraket?
Burcumus Msfidash inan hiç dikkat etmedim normal yaşantıma devam ettim aksine çok iş yaptım 🙄 çok çömeldim evi falan makinelerden ama çok şükür sıkıntı olmadı 🤷
Hshbss ff26 hissediyordum gözle gorulur selilde ama su 1 haftadir hic hossetmiyorum 22 hafta oldum suan hic hareket yok normalmi sizce