CEYDAASH nur_ilk Kumaş kalitesi güzel , ama benim aldıklarım yazlık üründü , kışlık ürünler nasıl bilmiyorum
Nsy mikaa ben lcw den pijama takımı aldim düğmeli 2 parça. Bir de aynı şekilde iki parça sabahlığı olan bir takım aldim emzirme için özelliği bulunan. Yeterli olur diye düşünüyorum
Nsy findiklibadem bir tanesini mağazadan almıştım instagram adresi vs bilmiyorum ama diğeri lcw nin şu an reklam verdiği çiçekli pijama takımı 210 tlydi sanirim
Cikitabanana mikaa o kadar pahalıydı , anneme kumaş aldım 900tl fiyat veren lohusa takımı pijamasından dikti sadece 120tl mal ettim.. arkadaşlar insanlar kafayı yemiş sabahlık ile birlikte pijama takımı (emzirme) şeklinde iyisini aliim dersen 800tl yazık
Mavidunyamm Hulya19s Sezaryen de ve normal doğumda pijama fark ediyor mu ki. Ben gecelik tarzı almayı düşünmüyorum çünkü havalar serin olacak doğum yaptığımda
UmmNasuh mikaa ben ilk başta doğumdan önce giymek için elbise gecelik aldım alttan açılmayı kontrol ederken kolaylık olur diye bir de kısa kollu önü düğmeli pijama takımı aldım doğumdan sonrası için
Balahatunn Trapezunta aynen ben de hic rahat edemedim. Iki meme de ortada kaliyor dugmeli olunca. Alttan siyirarak emzirmek daha rahat oluyot
Snmdrm nur_ilk alt üst sezeryan da zor oluyor dıyorlar wc e fln gıdınce dikişler rahat etsın dıe elbıse dıolar
nur_ilk Snmdrm kiz kardeşim doğumda gecelik şeklinde kullandi o da zorladı onu aslında o yüzden ben pijamalı alayım dedim birde benim dogumum Kasım Aralık gibi olacak kış ya hani ondan
Basaktrk Snmdrm normal doğum yaptım ben ondada çok rahattı tuvalete gitmek alttan yapılan muayenede felan iyiydi ☺️