baby3_ Esoli kalp atışı var diyorsunuz ters birşey olsa doktor derdi. Neyine üzülüyorsunuz her zaman hareket edecek diye birşey yok uyuyabilir sonuçta
Linam_18 Anlamadım ki niye üzülüyorsun bnm ki 7 aylık daha ultrasonda hareket etiğini görmedim uyuyor ondan hareket etmiyorlar
_edakrsu22 Ee her zaman haraket etmezki uyuyordur benim doktor dürtüyor öyle haraket ediyor bazende hiç etmiyor ultrasonda
Merve201119 Esoli Tam olarak neye üzüldünüz kalp atisi varmış bebek sürekli hareket etmek zorunda degilki oan uyuyordur
Senazeynep34 Benim bebişte her ultrosonda muhakkak sessiz, sakin ve hareketsiz kalır 😀 bence kendisine bakılmasını sevmiyor. Ama eve gelip uzaninca, yanımda komse olmayınca hareketleniyor. Artık babasına da tekme falan atıyor Allah’a şükür 😀
baby3_ Esoli 12 haftalık bebek diyorsun bi destur bacım ya , bebek daha yeni yeni canlanıp organları oluşuyor. Fazla kuruntu iyi değildir anlıyorum heves heyecan da dert etcek şeyler de arama kendine
hayallliiim Esoli canım kalp atışı varsa sıkıntı yapma sürekli hareket etmez zaten uyuyordur o esnada kötüyü düşünme ha kalp atışı zayıflamış ters bişey var der Allah korusun tamam ama bir sıkıntı yok