Albanianqueen34 Değerlendirilemeyen yumurtlama günleri haricinde, ovülasyon testi yapıp yumurtanın çatladığını farkedip, sadece çatlama gününün ertesi günü gerçekleşen bi ilişkiden hamilelik elde edilebilir mi?
Cansu355 Albanianqueen34 Çatlamadan sonra zor gibi gorunuyor. Cunku yumurta buyudugu an iliski olursa tutma ihtimali daha yuksek.
kubraertug Albanianqueen34 tabiki asıl o zaman oluyor yumurta çatladıktan sonra sperm ile buluşuyoruz dr um da öyle söylemiştim zaten yumurta 24 saat cablı kalabildiği için çatladı sonra o aradaki ilişkiden veya ondan 3 4 gün önce gerçekleşebilir ilişkiden bile hamile kalabilirsiniz sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor diyor dr lar.
Anneolmak188 Albanianqueen34 ben doktora gittim tesadüf dediki yumurtan çatlamış ağustosun 16sıydı ben 22 sinde hamile olduğumu öğrendim
Marsmelow Albanianqueen34 yumurtanın 12-24 saat arasında canlı kalabilme durumu var. Yumurtlamadan 4-5 gün önceki ilişkiyle bile sperm yaşıyorsa yumurta döllenebilir. Çatlama sonrası da 24 saate denk gelirse neden olmasın. Bu ince hesapları testlerle bilemeyiz bence.
Beyzanurr53 Anneolmak188 bende kontrole gittim sorun var mı diye banada yumurtan çatlamış dedi ama hamilelik yok hatta o günü degerlendırdık maalesef adet oldum anlamadım yani
Anneolmak188 Sltnemir doktor dediki daha yeni çatlamış 16sında 22 ya da 23 mü ne test yaptım ben pozitifdi daha yeniydi betam da 71 çıkmıştı
Sltnemir Anneolmak188 yanlışın olabilir belki ilişkiye girdikten 5 6 gün sonra kanda hemen çıkması ilk defa duydum da yerleşme 1 hafta sürer diyor doktorlar
Anneolmak188 Sltnemir 2 tane doktora gittim biri devlet biri özel 2 side aynı şeyi söyledi ve şuan hala çocuğun ne kadarlık olduğunu bilmiyoruz