babyfuresma Kızlar 32 haftalık gebeyim doğum iznine ayrıldım ama ayak ve el şişmesi bana mısın demiyorum basamıyorum bile yere etkili bi çözümü varmı bu ağrıyı geçirecek tuz da kullanmıyorum fazla bu şişlikler nedir bilmiyorum
Serraee babyfuresma su cok önemli hareket etmeniz lazım evin içinde bile olsa yürüyün bir de bana dere cok iyi gelmişti ertesi gün şişlerim inmişti ayaklarımın altı basarken acıyordu
Edabykl babyfuresma ayaklarinizi tuzlu suya koyabilirsiniz baya bi dursun icinde rahatlatir gebelikte ne yaparsan yap sisme oluyo bende ayni durumdayim
Cigdemcik_28 babyfuresma babyfuresma tansiyonunuzu takip edin ben 30 hafta bu şikayetle hastaneye gittim ayağım o kadar şişti ki yere basamıyorum acıyordu devlet hastanesinin acilden giriş yaptım kan idrar aldılar hiçbir şekilde anlamadılar bana da dediler ayağın denize sok tuzlu suya dedi yürüyüş yap bol bol geçer dedi ben yürüyüş yaptıkca daha da kötü oldum elim ayağım yüzüm bir gün sonra sana daha da çok şiştim sonra özel hastaneye gittim tekrar kan verdim idrar verdim Bir saat sonrasına çıktı tansiyonlarım 14 15 ilerleyen saatlerde tansiyonum 17-18′e çıktı gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum meğersem bebek beni zehirlediği için şişiyormuşum sizi korkutmak istemem ama tansiyonlarınızı takip edin doktorunuza danışın 30 haftalık doğum yaptım 15 temmuz’da bebeğim 51 gündür yoğun bakımda erkek bebek 1 kilo 90 gram doğdu özel hastane gibi özel hastane beni kabul etmedi o kadar riskliydim ben Zeynep Kamil Hastanesi’ne sevk ettiler bebeğim de orada yatıyor
teachering06 Bi kaç gün evde hareketsiz kaldım aynı bendede oldu bende 32. Haftadsyım, suyu ihmal etmeyin ve bol hareket, sırf bu yüzden doğum iznine ayrılmadım ben zorlayacak ama diğer türlü çok hareketsiz kalacağım