Hulo2105 Kızlar 1-2 gündür kasık ve yumurtalıklarımda adet ağrısı gibi tuhaf bir ağrı var hamile kalma aşamasında bu durumu yaşayan var mı yoksa psikolojik mi sizce 🫤 regl günüme daha var bir de
TMD3631 Hulo2105 ben yaşamıştım aynı adet olacak gibi ağrısı oldu ama enfeksiyon falan olunca da ağrı oluyor geçmiş olsun
Beyza038 Hulo2105 benimde kasıklarım çok ağrıyordu adet olcak gibiydim ama günüme daha 9 10 gün vardı reglim 2 gün geçince kan verdim pozitifti
Sinem94 Hulo2105 Bende de var enfeksiyon çıktı ilaç kullandım ama nafile 🥴 sendede olabilir yada piskolojik belirtidir 🤔
iremsenpli11 Ben hergun adetim gelcek zannediyordum hatta . Adet agrisj gibi oluyordu ama dedikleri gibi enfeksiyon da olabilir . Daha sonra hamile olduğumu öğrendim zaten .
Hulo2105 iremsenpli11 daha önce enfeksiyon gibi bir durum yaşamadım çok şükür ilk defa böyle oldu anlamadım 1-2 hafta daha bekleyip test yapayım en iyisi 😌
MM5 Ovülasyon döbeminden sonra ben yaşamıştım o ay çok heycanlandım ama adet oldum işin garip tarafı diğer aylarda yaşadım sonra bu durumu. Öyle yaşayıp hamike çıkanda vardı benim gibi gebelik olmayanda .gönlüne göre olsun canım
Beyza038 Hulo2105 ben adete 4 gün kala kaset testten yapmıştım ama çoook silik çizgi çıktı negatif kabul etmiştim çünkü çok zor görünüyordu ama meğer daha çok yeniymiş🤭🤭
Beyza038 Hulo2105 evet her an regl olacakmışım gibiydim bir fark yoktu sadece çok erken başladığı icin şüphelendim sizin gününüze ne kadar var ki?