Fundaaaaa segah06 hayır değil bende 17’yim başlıyoruz yavaş yavaş almaya bekledikçe fiyatlar artıp duruyor boşuna fazladan 1000-2000 vermeye ne gerek var 🥸
zehra-ss segah06 Valla al canım herkes bekliyor da hafta ilerledikçe yürümelerin zorlaşıyor ayakta kalman gezmen zorlaşıyor hep. ben 5. Aya kadar almam diye direttim baktığım bebek arabaları 6binden 10bine yükseldi valla odasını alacaksan yatağını alacaksan falan direk büyük parçalardan başla
Pineapplee segah06 20. Haftamda nerdeyse bitmisti benim kıyafet alışverişim 😂😂 cinsiyeti 20 de öğrendik 1-2 haftada öyle cinsiyetli şeyler aldiik
Dilarakr segah06 istediğin zaman istediğin şeyi almaya başlayabilirsin erken daha diyenler halt yemiş günden güne herşeye zam geliyor çocuguna 1 parca kıyafet fazla alırsın erken alırsan Önerim indirim takip et daha doguma var cunku listeni yap begendiklerini kaydet yavas yavas al suan sezon sonu zaten indirime girer inşallah çok şey 😄
Seyma0323 Canim değil, ben o haftalarda bebek arabası vs vs almıştım. Şu an aldıklarımın fiyatlarına bakıyorum 2 kat çıkmış.. eğer durumun varda yavaş yavaş başla ama unisex al ve detayliydan sonra cinsiyet netleştikten sonra cinsiyete göre alırsın🥰
Summerwine segah06 ben 12.haftamdayim unisex şeylerle başlayacağım her gün her şey zamlaniyor.Yavas yavaş alıp koyucam kenara
Vicibici segah06 12.haftada bebek arabasını aldım indirimdeydi😂 16.haftada cinsiyet kesinleşince ufaktan başladım almaya bence çok beklemeni önermem fiyatlar çok yükseliyor bir de eksikler hiç bitmiyor🤦♀️
Ebbruc segah06 19+4teyim odası hariç herşeyini aldım çok şükür, ne kadar erken o kadar iyi bence hem fiyatlar artıyo hem ağırlık çöküyo bi süre sonra
mommysbrids segah06 kiz herseye her gün hatta gün icinde 2 kez bile zam gelirken alisvere gec kalmak olamazz Unisex alin ille cinsiyet bilmek onemli degil Muslin ortuler battaniyeler zibin bez mendil krem sampuan gibi seyleri alin koyun kenara Emzik biberon bunlarida alin Bebek arabasi besik alimacaksa ille pembe mavi alinmiyor genelde siyah gri oluyo zaten alin bunlarida hersey zam vallahi
ilhaninannesi segah06 canım zaman o kadar hızlı geçiyor ki bundan 7 ay önce ki şeyleri almadığıma pişmanım daha uygundu. Bebeğin cinsiyetini bilmememe rağmen indirimde olan unisex kıyafetleri aldım . Hiç dışardan alışveriş yapmadım. Hepsiburada ebebekte sürekli indirim oluyordu hep ordan aldım ve hep yarı fiyatına hatta yarının altında aldım ☺️
Cananyildiz segah06 bence değil o haftalarda ne aldıysam suan elime geldi fiyatlarida baya artmış iyikide almışım zaten son zamanlara kalan seyler farkli oluyor. Ay ay alın zıbınlari takımlari yenidoğan 3 ay 6 ay vs gibi.
Nur8sonmezz segah06 3-4 aylıkken bebekle beşik arabamı aldım iyiki almışım fiyat çok artmış 😏 detaylıdan sonra ise alışverişe bir kere gittim bitirdim komple💜