Glsmozkn Güzel anneler detaylı ultrason için devlette randevu bulamadım özel hastanelerde de çok pahalıydı zaten her hastane de de bulunmuyor yaptıramadım sizin anlayacağınız bebek de 23 haftalık oldu yani günü geçti yaptırmayan var mı benim gibi 😔
zehra-ss Glsmozkn Canım bende ayrı bi yere gidip yaptırmadım. Benim doktorum da dedi aynı hastanede bir prof varmış o bakıyormuş normalde ama ekstra birsürü para bende dedim hocam size güveniyorum önemli olan sağlığı sesler boyutlu makinada görmesem de olur diye o da 24. Haftamda yarım saat muayene etti bacak boyundan nazal boşluğuna kadar herşeyinr baktı iyiki de gidip birsürü para vermemişim bebeğimin 4 boyutlu bi videosu yok ama doğunca çekeriz nolmuş yani 😄😄
Milosee Glsmozkn bende 20 gündür devletten randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum özellerde çok pahalı etrafımızda birsüru hastane var içinde bı tane perinatoloji yok boşuna yapıyorlar bu hastaneleri (devlet hastanesi için diyorum) valla Allah hamilelere sabır versin
Gul_Baharr Mavidunyamm doktorum sıkıntı yok dedi ztn özel hastane olduğu için doktorum ultrason makinasının son modeş olduğu bişi olursa belli olacağını ztn her muayenede en az 10 dk muayne ediyor
Mavidunyamm Gul_Baharr Bende özel + Devlet takipliyim. Özelde ki doktorumun cihazı son model + her seferinde renkli gösteriyor. Ona rağmen beni perinatolojiye yönlendirdi bir sorun yok ama yine de git dedi. Detaylı ultrasona girdiğimde karaciğer de parlaklık görüldü. Perinatolojinin cihazıyla ozeldeki cihazlar bir değil. Burda her şey yolunda giderken detaylida bebeğinin hastalığını öğrenen birsuru anne var.
Mavidunyamm Gul_Baharr uzun lafın kısası yani detayli ultrason şart. İnşallah bebeğin sağ salim doğar 🤗🤲🏼